نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    سلام
    چطور می تونم یه رشته رو از یه برنامه به دیگری پاس بدم؟
    Sendmessage رو کشف کرده بودم اما چطور متن رو دریافت کنم؟
    قدیم یه ادیت مخفی میساختم وقتی متنش تغییر می کرد بررسیش می کردم.
    راه آسونتر و شناخته شده تری وجود داره؟
    علاوه بر اینکه نمی دونم چرا findWindow گاهی شکست میخوره و پنجره رو پیدا نمی کنه در حالی که پنجره موجوده!
    ظاهرا فرق می کنه وقتی یه برنامه اجرا بشه دومی قبلش در حال اجرا باشه یا بعد اجرا بشه و بعد findWindow استفاده بشه.
    (باورم نمیشه حرفه ای ها اصلا از این جور چیزها استفاده واقعی بکنند.فقط منم که هنوز آدم نشدم!)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    این صفحه رو دیدم اما نمی فهمم
    WM_MY_MESSAGE = WM_USER + 1; 
    یعنی چی؟
    علاوه بر اینکه من میخوام کارکتر هم بفرستم(در واقع اسم فایل و شماره بایت)

  3. #3

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    سلام
    این کدیه که من استفاده می کنم:


    procedure SendStringToApplication(AppHandle, MyHandle: THandle; s: AnsiString);
    var
    CopyDataStruct: TCopyDataStruct;
    begin
    if AppHandle = 0 then
    Exit;


    CopyDataStruct.dwData := 0; //use it to identify the message contents
    CopyDataStruct.cbData := 1 + Length(s);
    CopyDataStruct.lpData := PAnsiChar(s);


    SendMessage(AppHandle, WM_COPYDATA, Integer(MyHandle), Integer(@CopyDataStruct));
    end;


    procedure WMCopyData(var Msg: TWMCopyData); message WM_COPYDATA;
    .
    .
    procedure TRootForm.WMCopyData(var Msg: TWMCopyData);
    var
    s: string;
    begin
    if Msg.From = Application.Handle then // not root
    Exit;


    s := PAnsiChar(Msg.CopyDataStruct.lpData);
    lblLog.Caption := s;
    end;



    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    نمی دونم برای چی دکمه تشکر رو برداشتند.ممنونم.
    این اواخر جستجوی تالار خراب شده؟چون چند بار شده دنبال چیزی گشتم پیدا نکردم.مثلا همین الآن گرید رو جستجو دادم هیچی پیدا نکرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    می بخشید این دو قسمت کد رو برای چی گذاشتید؟


    if AppHandle = 0 then
    Exit;



    if Msg.From = Application.Handle then // not root

    Exit;


  6. #6

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    اولی برای اینه که هندل ولید باشه، زیاد مهم نیست و می تونید برش دارید
    دومی هم برای اینه که فرم به خودش استرینگ نفرسته، تو پروژه من مهم بود، ممکنه برای شما نباشه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: روش اصولی رد و بدل کردن رشته بین دو برنامه در حال اجرا

    ممنون از توضیحتون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1398, 01:28 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1397, 08:13 صبح
  3. مبتدی: باز شدن صفحه محصول مورد نظر با کلیک روی هر محصول در دیتالیست
    نوشته شده توسط rezasheshbolooki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 23:35 عصر
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •