نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در Fill کردن دیتاست (پر کردن دیتا ست از SQL)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    خوزستان - شوشتر
    سن
    32
    پست
    40

    Question مشکل در Fill کردن دیتاست (پر کردن دیتا ست از SQL)

    سلام من میخوام دیتاست رو از حاصل دستور سلکت SQL زیر پر کنم اما با خطا در vb مواجه میشم
    وقتی کد زیر را اجرا میکنم

    DS_INV_Ipak.Reset()
    CON_INV_Ipak = New SqlConnection(ConString_INV_Ipak)
    CON_INV_Ipak.Open()
    "CMDSQL_INV_Ipak = "SELECT KalaCode,Sum(amount1)as [Mande] FROM [SView_PrsMjd] where KalaCode ='7312100499' Group By KalaCode"
    DA_INV_Ipak = New SqlDataAdapter(CMDSQL_INV_Ipak, CON_INV_Ipak)
    DA_INV_Ipak.Fill(DS_INV_Ipak, "SView_PrsMjd")
    CON_INV_Ipak.Close()
    TextBox19.Text = DS_INV_Ipak.Tables("SView_PrsMjd").Rows(0).Item("S View_PrsMjd") ' Mande anbar





    با خطای

    'Invalid object name 'SView_PrsMjd'.'


    در واقع با اجرای دستور سلکت فوق میخام یک کد کالا و یه جمع مقدار رو برگردونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Fill کردن دیتاست (پر کردن دیتا ست از SQL)

    سلام



    Dim DataSett As New DataSet
    Dim Connectionn As New SqlConnection("کانکشت خودتون")
    Dim Commandd As New SqlCommand()
    Dim DataAdapterr As New SqlDataAdapter(Commandd)
    Commandd.Connection = Connectionn
    Commandd.CommandText = "SELECT * FROM [test].[dbo].[Table_1] "
    DataAdapterr.Fill(DataSett, "Table_1")
    Me.DataGridView1.DataSource = DataSett.Tables("Table_1")
    Connectionn.Close()




    این روال کار هست.اگر هر جا دچار مشکل شدید قطعا ایراد از مقادیر یا نام جدولتون هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپدیت کردن دیتا بیس توسط دیتاست از روی تکست باکس
    نوشته شده توسط ATalebD99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 23:23 عصر
  2. سوال: مشکل در Fill شدن دیتا ست
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 18:40 عصر
  3. سوال: سرعت پایین در fill کردن دیتاست در گزارش
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 22:05 عصر
  4. مشکل در FILL کردن دیتابیست ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 17:31 عصر
  5. دستکاری دیتاست Fill شده
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 05:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •