نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: intro برای قالب وورد پرس

  1. #1

    intro برای قالب وورد پرس

    میخوام برای سایتم اینترو طراحی کنم که وقتی روش کلیک میکنن سایت بیاد، نمی خوام subdomain باشه مستقیم هوم پیچ بیاد
    قالب وورد پرس دارم ، در واقع قالب نبایدبیاد اول بلکه اینترو بیاد بعد که کلیک کردن قالب لود بشه
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: intro برای قالب وورد پرس

    کسی نمیتونه کمکی بکنه

  3. #3

    نقل قول: intro برای قالب وورد پرس

    افزونه برای این کار وجود دارد از آنها استفاده کنید.

    یا اینکه خودتان صفحه اول سایت را به اینترو اختصاص دهید.
    مثلا صفحه اینترو بشود yourdomain.com و بعد از کلیک روی دکمه ورود وارد صفحه yourdomain.com/main شود. یا به هر شکل دیگری که مد نظر خودتان است عمل کنید.

    اگر قالب صفحه اینترو کاملا متفاوت از بقیه صفحات است در پوشه اصلی قالب خود یک فایل با نام دلخواه intro.php ایجاد کنید در ابتدای این صفحه قطعه کد زیر را قرار دهید و بعد از آن محتوای قالب صفحه اینترو خود را در آن بریزید و ذخیره کنید. سپس برگه مربوط به صفحه نخست را ویرایش کنید و از از بخش ویژگی‌های برگه قالب صفحه خود را به Intro تغییر دهید.

    <?php
    /**
    * Template Name: Intro
    **/
    ?>

    //محتوای قالب اینترو

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396, 12:23 عصر
  2. intro
    نوشته شده توسط rezaeade در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1395, 16:17 عصر
  3. مبتدی: دانلود flash intro رايگان
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 13:35 عصر
  4. سوال در مورد Flash Intro
    نوشته شده توسط alireza mx در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1388, 12:00 عصر
  5. INTRO : ساخت برنامه های چندزبانه
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •