نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر کد mysql به mysqli

  1. #1

    تغییر کد mysql به mysqli

    سلام
    من یک کد php دارم که نیاز به تغییر داره

    در بخش ارور لاگ
    PHP Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/include/database.php on line 3

    دیتابیس هم اینه

    <?php
    // MySQL Database Connection.
    $con = mysql_connect($database['db_host'], $database['db_user'], $database['db_pass'])or die("cannot connect");
    mysql_select_db($database['db_name'])or die("cannot select DB");
    @mysql_query("SET NAMES 'utf8' COLLATE 'utf-8' ");
    @mysql_query("SET character_set_server='utf8'; ");
    @mysql_query("SET character_set_client='utf8'; ");
    @mysql_query("SET character_set_results='utf8'; ");
    @mysql_query("SET character_set_connection='utf8'; ");
    @mysql_query("SET character_set_database='utf8'; ");
    @mysql_query("SET collation_connection='utf8_general_ci'; ");
    @mysql_query("SET collation_database='utf8_general_ci'; ");
    @mysql_query("SET collation_server='utf8_general_ci'; ");
    ?>

    ممنون میشم اینو تغییر بدید تا ارور برطرف بشه

  2. #2

    نقل قول: تغییر کد mysql به mysqli

    سلام

    هر جا mysql دیدی تغییرش بده به mysqli فقط اینکه با دقت اینکار را انجام دهید که موردی را اشتباهی تغییر ندهید. اگر کل برنامه همینه که فکر نکنم کمی وقت گیره.

    یک راهش اینکه که از نسخه php 5.6 استفاده کنید. (برخی هاست های اشتراکی امکان تغییر نسخه php را به مشتریان خود میدهند)

    یک راه دیگه این است که کلا نمایش خطای مربوطه را غیرفعال کنید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر کد mysql به mysqli

    همین الان نسخه 5.6 native هست
    ولی اطلاعات جدید نمیشه به دیتابیس اضافه کرد


    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    هر جا mysql دیدی تغییرش بده به mysqli فقط اینکه با دقت اینکار را انجام دهید که موردی را اشتباهی تغییر ندهید. اگر کل برنامه همینه که فکر نکنم کمی وقت گیره.

    یک راهش اینکه که از نسخه php 5.6 استفاده کنید. (برخی هاست های اشتراکی امکان تغییر نسخه php را به مشتریان خود میدهند)

    یک راه دیگه این است که کلا نمایش خطای مربوطه را غیرفعال کنید.
    همه جا mysql رو به mysqli تغییر بدم کافی هست ؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر کد mysql به mysqli

    راحت ترین کاره اینه روی سرور (production environment) خطاها را محدود کنید.

    error_reporting(E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT);


    و در نهایت نمایش خطاها را نیز خاموش کنید (خطاها در فایل لاگ درج می شوند.)

    ini_set('display_errors', 0);

  5. #5

    نقل قول: تغییر کد mysql به mysqli

    اون تغییر تمام mysql به mysqli را انجام دادم ؛ ولی دیگه اصلن به دیتابیس وصل نمیشد

  6. #6

    نقل قول: تغییر کد mysql به mysqli

    نقل قول نوشته شده توسط saidkh مشاهده تاپیک
    اون تغییر تمام mysql به mysqli را انجام دادم ؛ ولی دیگه اصلن به دیتابیس وصل نمیشد
    در همه فایلها این تغییر را اعمال کنید.

    نمایش خطاها را فعال کنید و ببینید چه خطایی دریافت می کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql
    نوشته شده توسط esmaeeiilzadeh در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1396, 01:22 صبح
  2. تبدیل mysql به pdo یا mysqli
    نوشته شده توسط kimia_r در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1394, 12:15 عصر
  3. سوال: mysql یا mysqli یا PDO ?
    نوشته شده توسط AliRezaPro در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 13:00 عصر
  4. mysql و mysqli
    نوشته شده توسط peachcms در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 خرداد 1391, 07:44 صبح
  5. سوال: فرق مجموعه تابع Mysql با Mysqli
    نوشته شده توسط armsoftpc در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1390, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •