نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

  1. #1

    باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    سلام خسته نباشید من یه پروژه مدیریت کلوب دارم مینویسم ولی به مشکلی برخوردم که یکی از پنجره ها پنجره جدید باز نمیکنه یعنی تو رویداد کلیک یکی از ایکون ها که تو عکس دورش خط قرمز کشیدم ,پنجره جدید صدا زدم اما هیچ اروری هم نمیده برنامه .بعد اومدم کد پنجره جدید رو که تو عکس معلومه , چک کردم که هیچ مشکلی نداره بعد کدی که برنامه رو وصل میکنه به پایگاه داده تو فرم لود رو پاک کردم دیدم پنجره جدید باز کرد بعد کدارو خط به خط پاک کردم دیدم پنجره جدید باز نمیشه فقط اون خط کدی که توعکس کنارش ضربدر زدم نمیزاره پنجره جدید باز بشه یعنی sqlDataAdapter نمیزاره DataTable پربشه نمیدونم چیکارکنم به نظرتون اشکال از کجاست ؟؟!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    سلام
    کانکشن استرینگ رو تست کنید و اینکه stored procedure رو هم بررسی کنید موجود باشه و بدون مشکل. ولی به هر حال برای این مشکلات باید یک خطایی بده مگر اینکه کدهای باز کردن پنجره جدید رو داخل try catch نوشته باشید.

  3. #3

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط reyahne مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید من یه پروژه مدیریت کلوب دارم مینویسم ولی به مشکلی برخوردم که یکی از پنجره ها پنجره جدید باز نمیکنه یعنی تو رویداد کلیک یکی از ایکون ها که تو عکس دورش خط قرمز کشیدم ,پنجره جدید صدا زدم اما هیچ اروری هم نمیده برنامه .بعد اومدم کد پنجره جدید رو که تو عکس معلومه , چک کردم که هیچ مشکلی نداره بعد کدی که برنامه رو وصل میکنه به پایگاه داده تو فرم لود رو پاک کردم دیدم پنجره جدید باز کرد بعد کدارو خط به خط پاک کردم دیدم پنجره جدید باز نمیشه فقط اون خط کدی که توعکس کنارش ضربدر زدم نمیزاره پنجره جدید باز بشه یعنی sqlDataAdapter نمیزاره DataTable پربشه نمیدونم چیکارکنم به نظرتون اشکال از کجاست ؟؟!

    کد شما در داخل try catch هست احتمالا.
    و اینکه نام سرور و دیتابیس رو در داخل کوتیشن قرار بده!!

  4. #4

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    نه داخل ترای کچ هم نیست نمیدونم خودم گیج شدم

  5. #5

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    نه داخل ترای کچ نیست . پنجربه باز میشه درصورتی که کد( da.Fill(dt را پاک کنم

  6. #6

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    sql 2014 به visual 2015 میشه ؟

  7. #7

    نقل قول: باز نشدن پنجره جدید در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    کانکشن استرینگ رو تست کنید و اینکه stored procedure رو هم بررسی کنید موجود باشه و بدون مشکل. ولی به هر حال برای این مشکلات باید یک خطایی بده مگر اینکه کدهای باز کردن پنجره جدید رو داخل try catch نوشته باشید.
    نام سرور گذاشتم =(local) و درست شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •