نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چجوری میتونم با کلیدهای بالا پایین بین دیتاگرید ویو حرکت کرد

  1. #1

    چجوری میتونم با کلیدهای بالا پایین بین دیتاگرید ویو حرکت کرد

    سلام بچه ها
    من یه برنامه حسابداری نوشتم که وقتی اسم کالا درون تکست باکس مینویسید ، زیرش یدونه دیتاگرید ویو باز میشه و درون دیتابیس مخصوص کالا ها سرج میکنه و اون کالارو میاره بالا... شبیه عکس زیر :

    3223.PNG

    الان وقتی کلمه ای کاربر مینویسه ، اون دیتاگرید ویو اتوماتیک خودش باز میشه و جستجو میکنه و کالا مورد نظر نشان میده و اگه روش کلیک کنید انتخاب میشه !
    میخاستم راهنمایی کنید چجوری وقتی دیتاگرید ویو باز میشه توسط کلید های بالا و پایین کیبور بین سطر ها حرکت کنم و با زدن اینتر اون انتخاب شه؟
    ممنون تشکر

  2. #2

    نقل قول: چجوری میتونم با کلید های بالا پایین بین دیتاگرید ویو حرکت کرد

    بچه ها لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم این کار کنم ؟ خیلیییی کارم گیره
    حتی اگه نمیشه حداقل بگید بجای دیتاگریدویو از چی استفاده کنم که بتونم اینکار کنم ؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چجوری میتونم با کلیدهای بالا پایین بین دیتاگرید ویو حرکت کرد

    اول اینکه خودش با فلش ها حرکت میکنه
    بهتره SelectionMode رو روی FullRowSelect تنظیم کنید
    برای Enter هم میتونید از رویداد KeyDown و KeyCode استفاده کنید

    private void DataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode==Keys.Enter)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    dataGridView1.Visible = false;
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بان c کدوم رو میتونید راهنماییم کنید...
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 19:30 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 02:22 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 21:11 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 دی 1388, 10:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •