نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جمع ساعات کارکرد افراد

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار abasi.mohsen
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    39

    Question جمع ساعات کارکرد افراد

    سلام
    میخواستم بپرسم چطور باید جمع ساعت ورود و خروج یک فرد توی یه شرکت رو حساب کنم مثلا طرف
    ساعت 5.45 ورود زده و ساعت 14.10 خروج در کل این شخص 8.25 ساعت کار کرد داشته
    یا ساعت 21.50 ورود زده و ساعت 6.10 خروج ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: جمع ساعات کارکرد افراد

    من از این کوئری برای زمان ورود و خروج استفاده میکنم ولی فیلد من یکی از نوع Time و تاریخ از نوع Date و تاریخ میلادی میگیرم . و برای اون روز رو حساب میکنم طرف کی ورود و خروج کرده.
    کد کوئری
    SELECT        Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_ID, Tbl_Sex.S_Name + N' ' + Tbl_Users.U_U_Username AS UserName,
    (select [dbo].[MakeCompleteShmsiDate](Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Date , '/')) AS LVVKH_Date, Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Vord,
    Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Khoroj, CONVERT(varchar(3), DATEDIFF(minute, Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Vord,
    Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Khoroj) / 60) + ':' + RIGHT('0' + CONVERT(varchar(2), DATEDIFF(minute, Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Vord,
    Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Time_Khoroj) % 60), 2) AS TotalHours, Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_UserName,
    Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_Mahal_Sabt, Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_IP
    FROM Tbl_Sex INNER JOIN
    Tbl_Users ON Tbl_Sex.S_ID = Tbl_Users.U_Sex INNER JOIN
    Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj ON Tbl_Users.U_ID = Tbl_Log_Vorod_V_Khoroj.LVVKH_UserName

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار abasi.mohsen
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    39

    نقل قول: جمع ساعات کارکرد افراد

    سلام ممنون از جواب تون ولی من در واقع برای کل ماه یه تکس باکس برای ساعت ورود و یه تکس باکس برای ساعت خروج و یه تکس باکس برای جمع ساعت کارکرد اون روز را طراحی کردم سپس با زدن دکمه ذخیره اطلاعات در بانک ذخیره میشه در پایان ماه جمع کل ساعات کارکرد افراد رو جمع زده و در فیش حقوق شون نشون میده ولی مشکلی که دارم نمیدونم چطور دو تا تکس باکس رو از هم کم کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,179

    نقل قول: جمع ساعات کارکرد افراد

    اگه شما یه ساعت ورود برای کار کرد کاربر داشته باشید برای روز جاری یک ساعت خروج هم دارید.
    پس کافی هستش ورود بگیرید با خروج که خود دیتابیس مدت زمان که کاربر کار کرده رو میگیره و وقتی شما این دو تا داشته باشید تو هر ورود و خروج سیستم مدت زمان کارکرد و یا همون حضور به شما میده و در آخر کاری که میکنید میاد بازده زمانی یک ماه رو میارید و جمع همه ساعت ها رو انداخته که چقدر در روز سر کار بوده و همه رو با هم جمع میکنید و ضربدر هزینه ساعت کاری میکنید تا هزینه کل به دست بیاد. این کوئری برای بازده زمانی روزانه فقط باشه به کار میاد ولی برای موکل شدن به تاریخ بعدی ایراد داره از ساعت 00:00 امروز به 00:00 فردا موکل بشه درست حساب نمیکنه ولی تو 23:59:00 باشه خوب عمل میکنه چون میخواستم سمت سرور محاسبه بشه از کوئری سمت سرور استفاده کردم ولی احتمال زیاد سمت نرم افزار هم هستش.
    مثل این ساعت https://stackoverflow.com/questions/...e-calculations
    اگه بخواهی برای چند روز یا روز جاری بدونه مشکل حساب کنه همزمان با ساعت نیاز به تاریخ هم دارید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,105

    نقل قول: جمع ساعات کارکرد افراد

    از TimeSpan هم می تونید استفاده کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________
    https://t.me/abarpc

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •