نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    من برای خواندن فایلهای PDF از WebBrowser استفاده میکنم اما بر اساس اندازه فرم و زوم 100 درصد فایلم از صفحه تصویر بیرون میزنه و من ناچارم هر بار زوم اون رو تغییر بدم میخواستم بتونم در برنامه به صورت خودکار و بر اساس ابعاد صفحه بتونم زوم رو تعیین کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    برنامه من هم برای باز کردن فایل بصورت زیر هست

    private void Button_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    Microsoft.Win32.OpenFileDialog op = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
    op.Filter = "PDF files(*.PDF)|*.pdf";
    op.ShowDialog();
    string filename = op.FileName;
    WebPDFShow.Source = new Uri(filename);
    }



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    ممنون یعنی کسی با WebPDFShow کارنکرده

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    چرا از کامپوننت های مخصوص pdf استفاده نمیکنید؟
    قبلاً با O2S.Components.PDFView4NET.dll کار کردم مشکل زوم نداره و فقط مشکلش سرچه
    البته الان کامپوننت های بهتری هست
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    ممنون میشم کامپوننت های بهتر رو معرفی کنید
    برای استفاده اگر آموزش داره بسیار سپاسگذار خواهم بود

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    خبری از کامپوننت معرفی شده نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,165

    نقل قول: تنظیم زوم صفحه با اندازه فرم در سی شارپ

    به لینک زیر یه سر بزنید

    https://downloadly.ir/software/programming/aspose/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت چندین مورد از افزونه های وردپرسی
    نوشته شده توسط aznadesign در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 18:05 عصر
  2. مسکل عجیب با تمام افزونه های آپلود ایجکسی
    نوشته شده توسط barname_newis در بخش Yii Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 14:33 عصر
  3. کتاب یا جزوه ی درسی
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 19:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •