نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: احراز هویت بر اساس Token

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question احراز هویت بر اساس Token

    سلام و وقت بخیر

    ایا در زمینه اعتبارسنجی با JWT کار کردید ؟

    فرض کنید سمت اپلکیشن کاربری میخواهد login شود..به همین خاطر اطلاعات کاربری وارد شده را بصورت post به سرور ارسال میکنم...سپس درصورت صحیح بودن اطلاعات کاربری در این دستور زیر ازش استفاده میکنم تا توکنی براساس اطلاعات کاربری در اون تایم بدست بیاورم :

         $data = array("username" => 'ali', "userpassword" => '123456', "exp" => time() + 60);       
    $key = '1234567890';
    $token = JWT::encode($data, $key);

    در این مثال من مدت اعتبار توکن را 60 ثانیه درنظرگرفتم...که البته زمان خیلی کمی هست و با کلید فرضی 1234567890 توسط JWT رمزنگاری میشود.

    توکنی که بدست میاورم را سمت اپلکیشن ذخیره میکنم و دفعه بعد درهردرخواست توکن را بصورت header سمت سرور ارسال میکنم و درصورت معتبر بودن درخواستی که کاربر داشته اجرا خواهد شد.

    تا اینجا را که فکر میکنم پیاده سازی این روش را درست انجام داده باشم...حالا چند سوال در این زمینه داشتم :

    - استاندارد مدت زمان اعتبار یک توکن چقدر هست ؟

    - مساله دیگر اینکه وقتی توکن را ایجاد میکنم و اونو داخل سایت https://jwt.io/ درج میکنم به راحتی میبنم که اطلاعات از حالت رمزنگاری خارج میشوند (دیکد میشوند) !!
    درسته پایین سایت کلید اولیه را ندادم و پیغام Invalid Signature نمایش داده شده اما درهرحال اگر کسی توکن رو بدست بیاره به راحتی اطلاعاتی که سمت JWT فرستاده شدند رو میتونه راحت ببینه.
    به نظرتون این مساله رو نادیده بگیرم؟! یا بیام دوباره همون اطلاعاتی که بهش پاس داده میشه را رمزنگاری کنم؟! یا اینکه براساس اطلاعات کاربری توکن ایجاد نکنم ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: احراز هویت بر اساس Token

    من خیلی وقته با این کار نکردم ولی معمولا یک کلید داره که تو سورس سایت شما ذخیرست و بدون اون کسی نمیتونه دیکد کنه
    اگه کسی کلید رو بدست بیاره یعنی سایت رو هک کرده و شما همه اطلاعاتت از جمله دیتابیس دسته اونه پس نیاز نداره بره توکن رو دیکد کنه

    البته شما داری یوزر و پسورد رو توش میزاری که کلا کار درستی نیست
    وقتی کسی لاگین میکنه یه توکن تولید کن خودت و توی دیتبایس بریز و ربطش بده به کاربر لاگین شده بعد اون توکن رو بزار اینطو

    زمان انقضا بسته به خودته ... هرچقد بیشتر باشه هکر زمان بیشتری داره که دیکدش کنه
    میتونی از چند ساعت تا 1-2 روز بزاری

تاپیک های مشابه

  1. خطای Invalid token در تائید ایمیل عضویت
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1396, 09:56 صبح
  2. چک کردن token برای احراز هویت
    نوشته شده توسط aynaz96 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1396, 17:44 عصر
  3. سوال: احراز هویت با token
    نوشته شده توسط opluse در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1394, 13:57 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1394, 17:08 عصر
  5. مشکل با ارور syntax erro on token " " delet thi token
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1393, 04:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •