نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

    سلام
    نمی دونم چی شده در یک پروسیجر میخوام فایل رو بازنویسی کنم با اینکه فایل وجود داره میگه وجود نداره؟
    علاوه بر این وقتی از try ..Except استفاده می کنم هم مانع بروز خطا نمیشه!
    این هم کد. ببینید سر در میارید؟خودم که هیچ نظری ندارم.نمی دونم مشکل از چی هست.
    procedure TMainForm.SaveFileStr(S:String;FileNo:Word=0);
    Var
    F:File;
    MainName:String;
    begin
    MainName:=Files[FileNo];
    AssignFile(F,MainName);
    if FileExists(MainName)=false then
    ShowMessage('Oh '+MainName+' not found!');
    try
    ReWrite(F,1);
    Seek(F,0);
    BlockWrite(F,Pointer(S)^,Length(S));
    CloseFile(F);
    Except
    ShowMessage(MainName);
    end;
    end;



    در سطر ReWrite(F,1); خطا رخ میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

    نمی دونم پروسیجری که پروسیجر بالا رو فراخوانی می کنه به درد میخوره یا نه:
    procedure TMainForm.DelVG177();
    var
    I,J:Word;
    St:TStrings;
    S:String;
    InVGStatus:Byte;
    begin
    For I:=1 to FilesNo do
    Begin
    St:=TStringList.Create;
    St.LoadFromFile(Files[I]);
    S:=Copy(St.Text,1,Length(St.Text)-2);
    St.Free;
    InVGStatus:=0;
    For J:=Length(S)-1 Downto 1 do
    Begin
    if Copy(S,J,2)='GV' then
    InVGStatus:=1-InVGStatus
    else if (InVGStatus=1)
    And (S[J]=#177) then
    Delete(S,J,1);
    End;
    SaveFileStr(S,I);
    End;
    end;


    با این توضیح که در فایلها کارکتر 177 انتهای سطر حساب میشه و میخوام این کارکتر رو از وسط چیزی مثل تگ VG حذف کنم

    اتفاق عجیب دیگه ای که میفته هم اینه که فقط در فایل اول کتابی که این پرو سیجر رو روش اجرا می کنم اتفاق میفته

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

    دیگه دارم شاخ در میارم.فایل اجرایی و فایل های کتاب رو بردم یه شاخه دیگه اجرا کردم مشکلی پیش نیومد!!!!
    دارم فکر می کنم نکنه مشکل از ویروس یابه!سر کار چند بار پیش اومد که kaspersky به خاطر حساسیت به نام یک متغیر،کامپوننتو حتی نام شاخه برنامه مانع تولید برنامه اجرایی شده.اما توی خونه که کد بالا مشکل پیدا کرده،نود 32 دارم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

    لینک فایل اجرایی و فایلهای کتاب:
    http://s9.picofile.com/file/83611262...Found.rar.html
    میگم آپلود فایل هنوز سالمه؟من دو بار امتحان کردم آپلود شد اما به لیست فایلها اضافه نشد که ضمیمه کنم.مجبور شدم بذارم پیکو فایل.
    وقتی این پوشه رو در \:D میذارم برنامه رو اجرا می کنم فایل اول خالی (صفر بایت میشه) و قسمت Except اجرا میشه.
    ولی وقتی از D:\Bagher Prgs\Programming\DELPHI.PRJ اجرا می کنم فایل خراب نمیشه.
    گذاشتم \:E مشکل نداشت. در D:\CD Images هم مشکل نداشت.
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : سه شنبه 31 اردیبهشت 1398 در 05:55 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل File not Found هنگام نوشتن فایل

    الآن سر کار امتحان کردم در درایو D برنامه فایل رو خالی نمی کرد. خدا رو شکر که مشکل همیشگی نیست.
    نمی فهمم چطور فایل خالی رو معدوم حساب می کنه؟ احتمال میدم مشکل دسترسی رو با عدم فایل قاطی کرده!

تاپیک های مشابه

  1. خطا File not found: 'qrpctrls.dcu'
    نوشته شده توسط behzad_dr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 20:05 عصر
  2. سوال: خطای file not found
    نوشته شده توسط delphi_programmer_2010 در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 12:43 عصر
  3. file not found: QRSearchDlg.dcu
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 18:34 عصر
  4. File not found
    نوشته شده توسط ویز ویز بیسیک در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:26 صبح
  5. اجرا نشدن برنامه و خطای file not found
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •