نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

  1. #1

    چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    سلام مهندسین محترم.
    من قصد دارم یه شماره تماس از کاربر دریافت کنم به طوری که این شماره تماس یا شماره ثابت است و یا شماره همراه.
    چطور می تونم کوقع دریافت، از هر دو نظر regular expression رو بررسی کنم؟
    به عبارت دیگه:
    اگر کاربر شماره ثابت اشتباه وارد کرده بود پیام خطا نشون بده
    اگر کاربر شماره موبایل اشتباه وارد کرده بود پیام خطا نشون بده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    در نظر بگیرین موبایل همیشه با 09 شروع میشه

  3. #3

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    بله من عبارات باقائده هر کدوم رو پیدا کردم. برای regular expression هم یک کلاس تعریف کردم اما نمی دونم چطور باید این مورد گفته شده رو بررسی کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    از Remote Validation استفاده کنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    مثال:


    [RegularExpression(@"\^09\d{9}")
    public string Mobile{get;set;}

  6. #6

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    از Remote Validation استفاده کنید
    سلام مجدد.
    من دو تا اشکال دارم: اول اینکه چون از مدال دارم استفاده می کنم نمیدونم چطور باید بگم اگر مدل valid نبود مجدد همون مدال را نشون بده و درواقع مدال رو نبنده!
    دوم اینکه من اومدم در یک مدال از پارشیال ویو استفاده کردم و این پارشیال از یک ویومدل استفاده می کنه. طبق فرمایش شما از ریموت استفاده کردم تا بتونم شماره تماس رو هم از لحاظ تلفن ثابت و یا تلفن همراه مورد بررسی قرار بدم ولی مشکل اینه که اصلا ولیدیشن ها انجام نمیشه نه required و نه remote!!!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    شما یک برکپوینت بزارید توی متد Remote و یک شماره تماس وارد کنید ردیابی کنید
    اگر برکپوینت برنامه را متوقف کرد پس نشان ندادن ولیدیشن ممکن است از سمت ویو باشد
    مثلا اضافه نشدن اسکریپتهای زیر

    "~/Scripts/jquery.validate*",
    "~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.min.js",
    "~/Scripts/jquery.validate.unobtrusive.min.js"

    یا ممکنه کنترلهای شما در سمت ویو مشکلی داشته باشند مثل نوع دسترسی به ویومدل ( Html.DropDownListFor(m => m.vm.prop

  8. #8

    نقل قول: چطور شماره تماس وارد شده رو از نظر صحت بررسی کنم؟

    اصلا وارد متد remote نمیشه و تنها چیزی که بررسی می شه modelState.IsValid هست که false هست.
    در ضمن همه فیلدها required هستند ولی حتی اگر وارد نکنم بازم فقط مدال رو می بنده و ولیدیشن نشون نمیده!!!

    درمورد "
    یا ممکنه کنترلهای شما در سمت ویو مشکلی داشته باشند مثل نوع دسترسی به ویومدل ( Html.DropDownListFor(m => m.vm.prop
    " میشه بیشتر توضیح بدید؟ درست متوجه منظورتون نشدم.

    2019-05-28_15-58-25.jpg
    2019-05-28_15-57-02.jpg

    2019-05-28_16-57-34.jpg

    2019-05-28_15-56-29.jpg

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •