نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی تبدیل تاریخ میلادی به شمسی بعد از فراخونی از دیتابیس در گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question چگونگی تبدیل تاریخ میلادی به شمسی بعد از فراخونی از دیتابیس در گرید ویو

    با سلام خدمت دوستان و بزرگواران
    داخل دیتابیسم فیلیدی دارم با نام InsertDate که تاریخ بصورت میلادی با فرمت Date داخلش ذخیره میشه.
    این داده در گرید ویو فراخوانی میشه، میخوام بصورت شمسی بهم نمایش بده،حجم داده هام هم زیاده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید از چه کدی باید استفاده کنم تا تاریخ بصورت شمسی نمایش داده بشه؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونگی تبدیل تاریخ میلادی به شمسی بعد از فراخونی از دیتابیس در گرید ویو

    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی



    private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = ConvertDateMiladiToShamsi(dateTime: dateTimePicker1.Value);


    }
    public string ConvertDateMiladiToShamsi(DateTime dateTime)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar p = new System.Globalization.PersianCalendar();
    return (p.GetYear(dateTime ) + "/" + p.GetMonth(dateTime ).ToString() + "/" + p.GetDayOfMonth(dateTime ));
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونگی تبدیل تاریخ میلادی به شمسی بعد از فراخونی از دیتابیس در گرید ویو

    به این تاپیک سر بزنید شما راهنمایی میکنه تاریخ درسته میلادی داخل دیتابیس و ما از دیتابیس قبل از نمایش در برنامه روی سرور تاریخ شمسی کنید و روی سیستم کاربر نمایش بدید و یا موقع ذخیره تاریخ شمسی تو برنامه میدید به سرور و سرور قبل از ذخیره به میلادی تبدیل میکنه و درون دیتابیس قرار میده خیلی ساده
    https://barnamenevis.org/showthread.p...rm-Application

تاپیک های مشابه

  1. ضروری : ارور هند شیک و باز نشدن دیتا بیس در سی شارپ برای نمایش در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط silvermoon70 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1394, 08:20 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 00:53 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  4. سوال: نمایش تاریخ شمسی در گرید ویو و ذخیره میلادی در دیتابیس
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •