نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اضافه کردن گزارشات استیمول به سی شارپ

  1. #1

    اضافه کردن گزارشات استیمول به سی شارپ

    با سلام
    ایا کسی اطلاع داره که به چه صورت گزارشات استیمول با پسوندcsرا به پروژه سی شارپ اضافه کنیم؟
    چون مبتدی هستم خواهش میکنم مفصل راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: اضافه کردن گزارشات استیمول به سی شارپ

    سلام
    فایل گزارش استیمول که با پسوند CS ذخیره میشه یه کلاسه ، اونو وواد پروژتون می کنید و ازش یه شئی میسازید و غیز از مسیر دهی بقیش شبیه به فایل

    ListKharid rep = new ListKharid();
    rep.RegData("listkharid",listdt);
    ;()rep["date"] =shamsidate;
    rep["anbar"] = comanbar.Text;
    rep["username"] = MyVal.cusername;
    rep.Show();

    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن گزارشات استیمول به سی شارپ

    تشکر.سازنده بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  2. سوال: آموزش استفاده استیمول دات نت در سی شارپ کی داره؟کسی داره دریغ نکنه
    نوشته شده توسط star_alone در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 16:20 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر
  4. توری پرسی، توری پرسی استیل، توری نوار نقاله استیل
    نوشته شده توسط toori1391 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1391, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •