نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بستن پنجره پوشه باز شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    816

    بستن پنجره پوشه باز شده

    سلام
    من تصویر حافظه رو می گیرم و با فرمت jpg ذخیره می کنم.بعد پوشه تصاویر رو نمایش میدم.اگر پوشه از قبل باز نباشه می تونم با ShellExecute فایل تصویر رو هم در حالت انتخاب قرار بدم.اما اگر پوشه از قبل باز باشه با ShellExecute به اون روش که بلدم نمیشه.
    در هر صورت سه ثانیه طول میکشه که پنجره فایل رو به انتهای فایلها اضافه کنه.
    گفتم پنجره رو ببندم.اما چند راه رو امتحان کردم هیچیک جواب نداد:
    var
    H:THandle;
    begin
    H:=FindWindow('CabinetWClass','Boot');
    if H<>0 then
    Begin
    ShowMessage('Found!');
    CloseWindow(H);
    DestroyWindow(H);
    ShellExecute(H,'Close','Explorer','Boot','',SW_Hid e);
    ShellExecute(H,'Close','Boot','','',SW_Hide);
    SendMessage(H,WM_Close,0,0);
    End;
    end;


    کسی راهی سراغ داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    816

    نقل قول: بستن پنجره پوشه باز شده

    داشتم نا امید می شدم.جواب اینه:
        SendMessage(H, WM_SYSCOMMAND,SC_CLOSE,0);


    عجیبه اگه پنجره پوشه باز باشه سه ثانیه طول می کشه رفرش بشه.وقتی خودم رفرش رو با برنامه انجام میدم هم طول می کشه.
    اما اگر پنجره بسته و باز بشه اصلا طول نمی کشه:
          H:=FindWindow('CabinetWClass',PChar(BookNum+'Jpgs'  ));
    if H<>0 then
    Begin
    SendMessage(H, WM_SYSCOMMAND,SC_Close,0);
    // SendMessage(H, WM_SYSCOMMAND,SC_Restore,0);
    // sendMessage(H,WM_KEYDOWN,VK_F5,0);
    // CloseWin(H);
    //Sleep->æÞÊí äÌÑå ÊÕÇæíÑ ÈÇÒå¡ÈíÝÇíÏå ÈæÏ ÈÑ ÏÇÔÊãÔ
    //Sleep(3000);
    {ShellExecute(Handle, 'Refresh',Pchar('explorer.exe')
    ,Pchar('/select,'+JpgDir+'\'+ReverseString(ClipText)+'.jpg' ),'',SW_NORMAL) ;}
    //sleep(1000);
    ShellExecute(Handle, 'Open',Pchar('explorer.exe')
    ,Pchar('/select,'+JpgDir+'\'+ReverseString(ClipText)+'.jpg' ),'',SW_NORMAL) ;


تاپیک های مشابه

  1. سوال: فعال سازی کار با پورت و استفاده از وقفه ها به صورت مستقیم در masm 32
    نوشته شده توسط mohsenabde در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1394, 11:10 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 04:41 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 18:24 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 13:36 عصر
  5. بستن همه پورت ها به جز یک پورت خاص
    نوشته شده توسط Parastoo7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1390, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •