نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

  1. #1

    تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    با عرض سلام و خسته نباشید

    در PHP وقتی شما بخواهید یک مقدار در هر جایی تعریف کنید باید اون رو درون ' و یا " قرار بدید که در phpbench.com نوشته شده که سرعت سینگل کوتیشن ' از دابل کوتیشی " بیشتر هست و در خود سایت php نوشته شده که تفاوتشون در این هست که در زمان استفاده از " میتونیم از متغیر نیز داخل اون استفاده کنیم که خیلی کاربردی هست اما سرعتش در نهایت پایین تر از ' هست

    اما وقتی که در خود سایت php.net به معرفی توابع و کدها دقت کردم بعضی جاها از ' استفاده شده بود و بعضی جاها از "

    مثلاً کدهای زیر را ببینید:


    define("...","...");
    function test($value,$type="..."){}
    array("...","...","...");
    array("..."=>"...","..."=>"...","..."=>"...");
    $variable="";


    و در خیلی از جاهای دیگر همین سایت و سایت های دیگه به شکل تکی


    strlen('...');
    is_int('...');
    array('...','...','...');
    $variable='';


    حتی در گیتهاب هم خیلی سورس های PHP رو بررسی کردم و به نظر میرسه تا حدی اختیاری هست و بعضیا فقط از " و بعضی از افراد فقط از ' استفاده کردن و حتی بعضی از سورسها رو دیدم که برای اتصال و استفاده از یک استرینگ در وسط متن به شکل زیر عمل کردند هم با ' و هم با "


    "text".$variable."text"
    یا
    'text'.$variable.'text'


    و در هر حالت کد عمل میکنه و مشکلی نداره
    میخواستم بدونم اصولش چی هست و چه جاهایی باید از " استفاده کنیم و چه جاهایی از '

    لطفاً من رو راهنمایی کنید در این مورد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    فرقشون همونه که گفته " کند تره چون محتوای توش رو بررسی میکنه و اگه متغیری باشه توش مقدارش رو نشون میده
    تکی سریعتره چون محتوای توش نیاز به بررسی نداره

  3. #3

    نقل قول: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    تا منظورتان از سرعت چی باشه. php یکی از ساده ترین ابزارها در عین حال قدرتمند در زمینه برنامه های تحت وب است که دلیل محبوبیتش سرعت بالا در پیاده کردن ایده شما و نوشتن کدهای برنامه است.

    بنابراین اگر سرعت اجرای برنامه اونقدر براتون مهمه که به این چند میلیونیم ثانیه میخواهید بپردازید کلا باید php را بوسید گذاشت کنار و بهتره از زبان های سطح پایین تر استفاده کنید.

    تحقیق در این موارد خیلی خوبه اما در برنامه های معمول بسیار کم اهمیت است. تنگاناهای بسیار مهم بیشتر در کوئری های اسکیول و مدیریت حافظه است.

  4. #4

    نقل قول: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    تا منظورتان از سرعت چی باشه. php یکی از ساده ترین ابزارها در عین حال قدرتمند در زمینه برنامه های تحت وب است که دلیل محبوبیتش سرعت بالا در پیاده کردن ایده شما و نوشتن کدهای برنامه است.

    بنابراین اگر سرعت اجرای برنامه اونقدر براتون مهمه که به این چند میلیونیم ثانیه میخواهید بپردازید کلا باید php را بوسید گذاشت کنار و بهتره از زبان های سطح پایین تر استفاده کنید.

    تحقیق در این موارد خیلی خوبه اما در برنامه های معمول بسیار کم اهمیت است. تنگاناهای بسیار مهم بیشتر در کوئری های اسکیول و مدیریت حافظه است.

  5. #5

    نقل قول: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    دوست عزیز در برنامه نویسی شما نباید فقط به هر موضوع بصورت تکی نگاه کنید بلکه باید به کل پروژه و تأثیر کلی توجه داشته باشید

    بله تفاوتشون کسری از ثانیه هست که بصورت تکی اصلاً ارزش بررسی کردن رو نداره
    اما وقتی بصورت کلی بررسی کنیم و زمانیکه از این مورد به تعداد بسیار بسیار زیاد در سایت و صفحات استفاده کنیم، این تفاوت زمانی اونجا به چشم میاد و در نهایت باعث کند شدن سایت میشه که این کند شدن حتی اگر یک دهم ثانیه هم باشه خودش خیلی زیاد و نامناسب هست و حالا این موضوع را در حجم بالا و پروژه های بزرگ و یا بازدید روزانه چند میلیون بار از سایت در نظر بگیرید

    وقتی ما میتونیم بصورت صحیح کدنویسی رو انجام بدیم که افت سرعت نداشته باشیم و در بهترین حالت ممکن کار انجام بشه، چرا انجامش ندیم ؟!
    اگر قرار باشه از این مورد صرفنظر کنیم، صد در صد در موارد دیگر هم همینطور از دیگر موارد صرفنظر می‌کنیم و در نهایت پس از اتمام پروژه، کل پروژه و کدنویسی انجام شده از حالت استاندارد خارج میشه و یا افت سرعت خواهد داشت

    و همانطور که خودتون فرمودید اصل کار رعایت اصول دیتابیس و کوئری های مربوطه و مدیریت حافظه هست اما مابقی بخش ها هم بی اهمیت نیستند

  6. #6

    نقل قول: تفاوت در سرعت ' و " چقدر هست و بهتره از کدام مورد استفاده کنیم؟

    بله حق با شماست اما دوباره با دقت مطالعه کنید. کاملا واضح گفتم که در برنامه های معمول کم اهمیت است.

    قبل از نوشتن مطلب قبلی با وجود اینکه از تفاوت زمانی آنها اطلاع داشتم باز هم قبل از نوشتن مطلب تست گرفتم با تکرار یک ملیون بار، اختلاف فقط 20 درصد بود نزدیک به یک دهم ثانیه که به توان پردازشی نیز وابسته است. (تست روی کامپیوتر شخصی انجام شده است)

    خب بیایم یک پروژه بزرگ همانطور که شما گفتید را در نظر بگیریم: یعنی اگر فرض کنیم سایت شما 10 ملیون بازدید در روز داشته باشه و در هر صفحه 100 بار از تک کوتیشن استفاده کرده باشید شما 100 ثانیه از زمان سرور را سیو کرده اید. 100 ثانیه در یک روز!

    خب اگر قرار باشه بر این اساس پیش بریم موارد دیگری هم هست مثلا توابع سریعتر از کلاس ها هستند پس باید بیایم تمامی کلاس ها را به تابع تبدیل کنیم. آبجکت ها دو برابر کندتر هستند و دوبرابر حافظه بیشتری اشغال می کنند پس باید همه آبجکت ها را به آرایه تبدیل کنیم؟ شما چنین توصیه ای می کنید؟

    در ضمن من هم توصیه به استفاده از تک کوتیشن می کنم ولی دلیلم خوانایی بیشتر برنامه و جلوگیری از اشتباهات ناخواسته است.

    امیدوارم متوجه منظور من شده باشید بحث من مقایسه بین راحتی و سرعت برنامه نویسی در php در مقایسه با سرعت اجرای آن بود و اینکه بجای اینکه وقت برنامه نویس صرف موارد کم اهمیت بشه بهتره برای موارد مهمتر استفاده بشه برای پروژه های خاص و پر بازدید از روشهای متعدد دیگری مانند پریکامپایل و کشینگ بهره می برند.

    دقت کنید که این صحبت هایی که می کنم زیر مجموعه تحلیل هزینه فایده است که جواب سوالاتی مانند این را میدهد: آیا من هزینه یک برنامه نویس متخصص جاوا را بدهم تا برنامه ام سریعتر اجرا بشه یا اینکه یک برنامه نویس php با هزینه کمتر بجاش یک سرور قدرتمندتر تهیه کنم. (کاملا بستگی به پروژه شما دارد)

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله ali_sed : دوشنبه 06 خرداد 1398 در 13:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرارگیری نادرست دو ستون درون یک row "بوت استرپ"؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 13:32 عصر
  2. سوال: میشه از بوت استرپ انگلیسی "چپ چین" برای تارنمای فارسی "راست چین" بهره برد؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 14:10 عصر
  3. میشه از بوت استرپ انگلیسی "چپ چین" برای تارنمای فارسی "راست چین" بهره برد؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 23:57 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 16:09 عصر
  5. سوال: تفاوت بخش"گفتگو با مسئولین سایت..." با "مرکز پشتیبانی"
    نوشته شده توسط محمدامین شریفی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1388, 21:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •