نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست کد گرفتن ماکس از یک ستون دیتاگرید ویو

  1. #1

    درخواست کد گرفتن ماکس از یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام دوستان من یه دیتاگرید ویو دارم ، یکی از ستون های آن مقدار های متنوعی داخلش ثبت شده ، میخام بزرگ ترین عددش برداره و با 1 جمع کنه بریزه تو تکست باکسی...
    لطفا راهنمایی کنید کدش چیه ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: درخواست کد گرفت ماکس از یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام
    اگه مطمئنید که نوع متغیرتون int از این کد استفاده کنید

    var MaxID = dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    .Max(r => Convert.ToInt32(r.Cells["Id"].Value));
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد گرفت ماکس از یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه مطمئنید که نوع متغیرتون int از این کد استفاده کنید

    var MaxID = dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>()
    .Max(r => Convert.ToInt32(r.Cells["Id"].Value));
    لطفا اگه میشه کد گرفتن ماکسیموم از یک ستون جدول sql هم بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: درخواست کد گرفت ماکس از یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    لطفا اگه میشه کد گرفتن ماکسیموم از یک ستون جدول sql هم بدین
    id نام ستون
    dbo.Tb_Customer نام جدول

    SELECT MAX(id)  
    FROM dbo.Tb_Customer

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1394, 00:25 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  3. حرفه ای: ریختن اطلاعات یک ستون از دیتاست به یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:32 صبح
  4. سوال: بدست آوردن شماره سطر و ستون در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط scorpion_sincity در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 17:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •