نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور یه ليست از آیکن های برنامه های مورد نياز در برنامه خودم داشته باشم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    چطور یه ليست از آیکن های برنامه های مورد نياز در برنامه خودم داشته باشم

    سلام.
    بهم گفتند قسمت بالای پنجره برنامه آیکن برای اجرای برنامه ها داشته باشم.
    چند تا مشکل دارم:
    1.بعضی برنامه ها آیکن گویا ندارند و باید نام برنامه هم نمایش داده بشه در حالی که کمبود فضای خالی دارم.
    2.کدی که پیدا کردم نمی دونم چرا آیکن رو کوچک می کنه(مثلا من برای برنامه آیکن 48*48 تعریف کردم اما این کد 32*32 نشون میده)
    3.از چه کامپوننتی استفاده کنم؟ُSpeedButton-BitBtn-ListBox.
    فعلا سوال اول برام مهمتره.سوال دوم رو برای کنجکاوی در مورد کد جواب میخوام.سومی هم که فکر کنم BitBtn خوب باشه یا فوقش لیست باکس با ترسیم خودم.
    ممکنه یه نگاه به کد بندازید؟
    procedure TForm1.GetProgramIcon();
    var
    IconIndex: word;
    Buffer: array[0..2048] of char;
    IconHandle: HIcon;
    Bitmap : TBitmap;
    OpenDialog: TOpenDialog;
    MyIcon:TIcon;
    begin
    OpenDialog := TOpenDialog.Create(nil);
    try
    if OpenDialog.Execute then
    begin
    StrCopy(@Buffer, PChar(OpenDialog.FileName));
    IconIndex := 0;
    IconHandle := ExtractAssociatedIcon(HInstance, Buffer, IconIndex);
    MyIcon:=TIcon.Create;
    if IconHandle <> 0 then
    MyIcon.Handle := IconHandle;
    Bitmap := TBitmap.Create;
    try
    Bitmap.Width := MyIcon.Width;
    Bitmap.Height := MyIcon.Height;
    Bitmap.Canvas.Draw(0, 0, MyIcon);
    SpeedButton1.Glyph.Assign(Bitmap);
    finally
    Bitmap.Free;
    MyIcon.Free;
    end;
    end;
    finally
    OpenDialog.Free;
    end;
    end;

    procedure TForm1.SpeedButton1Click(Sender: TObject);
    begin
    GetProgramIcon();
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: چطور یه ليست از آیکن های برنامه های مورد نياز در برنامه خودم داشته باشم

    راستی می تونم speedButton رو داخل لیست باکس بذارم؟

    یه مشکل دیگه هم دارم.من پراپرتی flat رو true می کنم.نمی دونم چرا در یه برنامه ساده کد بالا رو امتحان می کنم آیکن رو که برای دکمه میذاره،دکمه در حالت فشار دادن قرار نمی گیره ولی در برنامه خودم میذارم انگار کلیک شده.پراپرتی down هم تاثیری نداشت!
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : یک شنبه 05 خرداد 1398 در 02:01 صبح

  3. #3

    نقل قول: چطور یه ليست از آیکن های برنامه های مورد نياز در برنامه خودم داشته باشم

    سلام. دان باید به همراه گروپ استفاده بشه.
    اسپید رو هم نمی شه داخل لیست باکس گذاشت مگر این که کامپوننتش رو تغییر بدی
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: چطور یه ليست از آیکن های برنامه های مورد نياز در برنامه خودم داشته باشم

    ممنون.به این نتیجه رسیدم که از لیست باکس استفاده کنم و هر رکورد یه بیت مپ باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تنظيم ليست درون سايت با ليست برنامه
    نوشته شده توسط gorg313 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1393, 23:24 عصر
  2. مبتدی: نشان دادن ليست فايلهاي يك پوشه در يك ليست باكس
    نوشته شده توسط khodadadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 09:26 صبح
  3. سوال: اضافه كردن داده از يك ليست به ليست باكس ديگر
    نوشته شده توسط mehdi_952 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1392, 10:38 صبح
  4. دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 19:49 عصر
  5. سوال: حذف آيتم از ليست &amp; ذخيره ليست در جدول
    نوشته شده توسط dadsara در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 20:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •