نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل عجیب:نمایش داده نشدن hint وقتی پرنت پنجره رو تغییر میدم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    مشکل عجیب:نمایش داده نشدن hint وقتی پرنت پنجره رو تغییر میدم

    چند وقت پیش در مورد نمایش یه پنجره روی پنجره دیگه و مشکل نامرئی شدن فرم بالایی سوال کرد بودم.آخرش دیدم با SetParent مشکل حل شد.حالا متوجه یه مشکل دیگه شدم.با این کار وقتی فرم بالایی غیر فعال هست یعنی فرم پایین فعاله hint فرم بالایی با رفتن ماوس روی دکمه هاش نمایش داده میشه اما وقتی خود فرم بالایی فعال باشه نمایش داده نمیشه.
    کسی میتونه کمک کنه؟

    یه سوال هم از مسئولین دارم نمی دونستم کجا باید بپرسم:

    از کجای سایت میشه اسم کاربریم رو عوض کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: مشکل عجیب:نمایش داده نشدن hint وقتی پرنت پنجره رو تغییر میدم

    بالاخره از یه Panel برای شبیه سازی hint استفاده کردم به همراه تنظیم MouseMove گروهی:

    procedure TNetGifForm.BigFootCheckMouseMove(Sender: TObject;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    //äãíÊæäãå ãÔ˜á Ñæ åäÇã ÝÚÇá ÈæÏä äÌÑå ÊÕæíÑ Íá ˜äå
    {sender:=TObject(WindowFromPoint(Point(Mouse.Curso rPos.X,Mouse.CursorPos.Y)));
    Application.ActivateHint(Mouse.CursorPos);}
    if NetGifForm.Active=false then
    Exit;
    //Hint ÑæÔí ÈÑÇí ÔÈíå ÓÇÒí
    {*ÞáÇÈí äãí ãæäå Hint ÊÇ ÇäÊåÇí ÓãÊ ÑÇÓÊ äÌÑå ÑÝÊå ÌÇíí ÈÑÇí äãÇíÔ Panel1 æä*}
    HintPanel.Caption:=TWinControl(Sender).Hint;
    HintPanel.Left:=TWinControl(Sender).Left+TWinContr ol(Sender).Width;
    HintPanel.Top:=TWinControl(Sender).Top+TWinControl (Sender).Height;
    HintPanel.Width:=NetGifForm.Canvas.TextWidth(HintP anel.Caption)+10;
    HintPanel.Color:=Application.HintColor;
    HintPanel.Show;
    end;

    procedure TNetGifForm.FormMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    begin
    HintPanel.Visible:=false;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تغییر فونت hint
    نوشته شده توسط omid_rozbeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 17:08 عصر
  2. Hint متحرک
    نوشته شده توسط MY DEAR DELPHI در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 09:24 صبح
  3. امکان تغییر Hint روی گزینه‌ها
    نوشته شده توسط آناهیتا در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 16:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •