نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: زمان بارگزاری صفحه و microtime

  1. #1

    زمان بارگزاری صفحه و microtime

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم

    چرا زمان بارگزاری با چیزی که نمایش داده میشه متفاوت است؟ یا بصورت کامل تر توضیح بدم :

    من در اولین خط از کدهام عبارت $time=microtime(true); و در آخرین خط echo(microtime(true)-$time); را قرار میدم
    و صفحه رو که رفرش میکنم زمان انجام عملیات و ... نمایش داده میشه که همیشه یک عدد بسیار ناچیز و کوچک هست

    حالا فرضاً اگر زمانی که نمایش داده میشه را یک دهم ثانیه 0.1s در نظر بگیریم، زمان لود شدن صفحه حدود یک ثانیه هست
    این مورد را برای انواع و اقسام صفحات تست کردم
    صفحه دارای عکس
    بدون عکس
    بدون include
    بدون هیچ عملیات و عملگری
    صفحه خالی
    صفحه پر
    با gzip و بدون gzip

    همیشه زمانی که نمایش داده میشه نسبت به زمانی که طول میکشه سایت کامل لود بشه و لودینگ مرورگر تمام بشه متفاوت هست و چندین برابر زمانی که نمایش داده میشود بارگزاری طول میکشد
    این به چه علت هست ؟
    یعنی مرورگر این مقدار زمان را معطل میکنه تا صفحه رو بتونه نمایش بده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: زمان بارگزاری صفحه و microtime

    اون عددی که میبینی زمانیه که طول میکشه که مفسر php کد های php شما رو پردازش کنه .... که این عملیات توی سرور اتفاق میفته و معمولا عدد خیلی ناچیزیه
    مفسر php فقط کد های php رو پردازش میکنه در سرور و کد های html , js در سمت کلاینت و در مرورگر وب کاربر پردازش میشن چون مفسرشون اونجاست

    یعنی اگه شما 1000 تا عکس هم داشته باشی توی صفحه وبت تاثیری چندانی نداره روی اون عدد چون کد html هستش و اینا رو مرورگر در سمت کاربر باید تفسیر و بارگزاری کنه

    ارتباط با سرور و ارسال ریکوئست و دریافت پاسخ و بارگزاری ریسورس ها در مرورگر وپردازش کد های js , html زمان خودشون رو داره که در اون عدد لحاظ نمیشه

  3. #3

    نقل قول: زمان بارگزاری صفحه و microtime

    ممنونم بابت توضیحاتی که دادید
    آخه خیلی تعجب آور بود که چرا این همه زمان طول میکشه
    من فکر میکردم اون روش زمان کل رو بدست میاره

    آخه خود گوگل هم وقتی یه چیزی توش سرچ کنیم به شکل زیر زمان رو میده
    About 67,000,000 results (0.37 seconds)

    اما زمان بیشتری بارگزاری صفحه طول میکشه به خاطر همین پرسیدم

    ممنونم از شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرمت کردن عدد برگشتی از تابع microtime
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 15:26 عصر
  2. آموزش: Timer/Microtime.
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 10:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •