نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

  1. #1

    مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

    سلام بچه ها من میخام بین دوتا تاریخ جستجو کنم و نتیجه رو درون دیتاگرید ویو بریزم

    ولی برنامم این پیغام میده ( در ضمن درون sql نوع date بصورت text گذاشتم) :

    0111111111111111.jpg

    لطفا بگید چیکارش کنم درست شه؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

    اپراتور between جهت جستجوی دو تاریخ میلادی کاردبرد دارد نه شمسی و و وردی باید یک تاریخ باشد نه رشته یا استرینگ
    شما ورودی هاتون بصورت رشته هست نه یک تاریخ معتبر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

    درصورتی تاریخ شمسی رشته و 10 رقم باشه مثلا 01/01/1398 مشکلی نداره روش شما جواب میده .
      ds = new DataSet();            SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM Table5 WHERE date BETWEEN @sdate AND @edate", con);
    ad.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@sdate", maskedBox2.Text);
    ad.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@edate", maskedBox3.Text);
    ad.Fill(ds, "Table2");

  4. #4

    نقل قول: مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    اپراتور between جهت جستجوی دو تاریخ میلادی کاردبرد دارد نه شمسی و و وردی باید یک تاریخ باشد نه رشته یا استرینگ
    شما ورودی هاتون بصورت رشته هست نه یک تاریخ معتبر
    الان باید چیکار کنم دوست عزیز ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل جستجو بین دو تاریخ در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    الان باید چیکار کنم دوست عزیز ؟
    فیلد تاریخ را در دیتابیس از نوع date قرار بدید و تاریخ هم بصورت میلادی ذخیره کنید
    جهت جستجو تاریخ ورودی که از textbox میگیرید تبدیل به میلادی کنید و پاس بدید به select


    var miladi1=textbox10.text.ToMiladi()
    ad.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@sdate", miladi1);

    این .ToMiladi() یک اکستنشن متد هست بر روی رشته ها
    میتونید خودتون هم بنویسید

    public static ToMiladi(this string str)
    {
    ......کدهای تبدیل str به میلادی

    }

    یا میتونید بدون تبدیل کردن از کالچرها هم استفاده کنید و نیاز به متد اضافی ToMiladi()نیست
    در ضمن مثل دوستمون جناب فتحی از پارامترها( sdate@)در دستورات استفاده کنید بجای نام بردن کنترل مثل textbox

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 12:43 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 11:14 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 07:37 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •