نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

  1. #1

    Thumbs up باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    سلام
    من یک فرم دارم که روی اون سه تا سابفرم قرار دادم.سابفرم ها هر کدام از کوئری های فیلترشده استفاده میکنند که فیلتر هر کدام ، توسط یک تکست باکس که روی فرم اصلی هست به یک فیلد کوئری اعمال میشه.با توجه به حجم کوئری ها و سابفرم ها و فیلتری که روی اونها اعمال میشه موقع باز کردن فرم اصلی زمان خیلی زیادی صرف میشه تا این فرم لود و باز بشه.
    من میخوام موقعی که فرم اصلی رو میخوام باز کنم سابفرم ها هیچ پردازشی رو انجام ندن و و اون فیلد فیلتر اعمال نشه و فرم اصلی سریع لود و باز باشه و بعد از باز شدن بتونم عملیات فیلتر رو روی سابفرم هام انجام بدم.

    لطف کنین بگین چجوری اینکارو انجام بدم؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله expertdev : چهارشنبه 08 خرداد 1398 در 15:53 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    سلام

    رکورد سورس اون سابفرم ها رو توسط یک ایونت داخلی اون فرم در زمان لازم بهش اختصاص بدین

    یعنی یه باتن بذارین داخل فرم برای سابفرم یک که این سابفرم رو لود کنه
    بعد داخل رویداد آن کلیکش، رکورد سورس اون سابفرم رو بعش اختصاص بدین و رفلش یا ریکوئری کنید

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    رکورد سورس اون سابفرم ها رو توسط یک ایونت داخلی اون فرم در زمان لازم بهش اختصاص بدین

    یعنی یه باتن بذارین داخل فرم برای سابفرم یک که این سابفرم رو لود کنه
    بعد داخل رویداد آن کلیکش، رکورد سورس اون سابفرم رو بعش اختصاص بدین و رفلش یا ریکوئری کنید

    خیلی ممنون
    با راهنمایی شما حل شد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    خواهش میکنم
    البته میشه از یک راه دیگه هم به مطلوب رسید:

    قابلیتی که در بخش کوئری یا sql هست اینکه مشخص کنیم چند درصد یا چه مقدار از آخرین رکوردهای ثبت شده رو نمایش داد که با دخالت یک تکست باکس تعداد مورد نظر رو برای بالابردن سرعت لود سابفرم محدود کرد

    مطالب زیر رو بررسی کنید متوجه منظورم بیشتر میشید:
    https://www.w3schools.com/sql/sql_top.asp
    https://stackoverflow.com/questions/...n-access-query

  5. #5

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم
    البته میشه از یک راه دیگه هم به مطلوب رسید:

    قابلیتی که در بخش کوئری یا sql هست اینکه مشخص کنیم چند درصد یا چه مقدار از آخرین رکوردهای ثبت شده رو نمایش داد که با دخالت یک تکست باکس تعداد مورد نظر رو برای بالابردن سرعت لود سابفرم محدود کرد

    مطالب زیر رو بررسی کنید متوجه منظورم بیشتر میشید:
    https://www.w3schools.com/sql/sql_top.asp
    https://stackoverflow.com/questions/...n-access-query
    مرسی
    دیدم لینک ها رو
    تو این روش آیا کوئری کامل پردازشش رو انجام میده و بعد تعداد محدودی از رکوردها(که ما تعیین میکنیم) رو بعنوان خروجی برمیگردونه؟ یا اینکه پردازشش رو براساس تعداد رکوردهایی که باید برگردونه تنظیم میکنه و پردازش اضافی انجام نمیده؟
    اگه طبق نظر اول باشه که در هر حال تاثیر چندانی روی بالا بردن سرعت لود نداره
    نظر شما چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: باز کردن فرم اصلی(که چندین سابفرم فیلتردار دارد) بدون پردازش اولیه و بصورت سریع

    روش های مختلفی در لینک اول ارائه شده
    دستور زیر رو که با استفاده از دستور TOP نوشته شده نگاه کنید:
    SELECT TOP 3 * FROM Customers
    WHERE Country='Germany';


    حداقل در این روش ابتدا محدوده مشخص میشه، سپس باقی دستورات و پردازش های کوئری اجرا میشه
    لذا تاثیر خودش رو در سرعت بارگذاری کوئری های بزرگ و محاسباتی رو داره

تاپیک های مشابه

  1. ساخت سریع یک دیتابیس از نمونش به صورت کوئری
    نوشته شده توسط hercool در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 21:59 عصر
  2. حرفه ای: دریافت اطلاعات از SQLServer به صورت Remote با کدوم روش امن تر و سریع تره؟
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 13:27 عصر
  3. سوال: تجمیع بانک اطلاعاتی البته بصورت دستی نه!
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 09:05 صبح
  4. سوال: تجمیع بانک اطلاعاتی البته بصورت دستی نه!
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 08:59 صبح
  5. تسریع ترسیم خط به صورت نقطه به نقطه؟!
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 14:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •