نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمایی در ارتباط با ارسال اطلاعات و فایل با CURL در PHP

  1. #1

    راهنمایی در ارتباط با ارسال اطلاعات و فایل با CURL در PHP

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز


    من فرمی دارم که حاوی چند فیلد متنی و ... و یک فیلد آپلود هست که یک یا چند فایل میتونه در فیلد فایل انتخاب و ارسال بشه
    در سمت سرور با کد PHP مقادیر فرم دریافت و پردازش میشه؛ حالا چطور میتونم اون فایل ها رو به همراه یکی از فیلدهای فرم (فیلد متنی) به یک آدرس هاست دیگر با CURL انتقال بدم؟؟؟

    با توجه پرسش هایی که انجام دادم و سرچ هایی که زدم به این دو مورد زیر رسیدم :

    curl_setopt($ch,CURLOPT_INFILESIZE,filesize($files  ));
    curl_setopt($ch,CURLOPT_INFILE,$fopen);

    و
    curl_file_create(...);


    امکانش هست من رو راهنمایی کنید که چطور میتونم با استفاده از CURL این انتقال فایل رو انجام بدم که فایل ها رو برای یک صفحه PHP در یک هاست دیگر ارسال کند ؟
    (توجه کنید که با توجه به ساختار کد و پردازش هایی که روی اطلاعات انجام میشه نمیتوانم از FTP استفاده کنم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی در ارتباط با ارسال اطلاعات و فایل با CURL در PHP

    خب اون مواردی که سرچ کردی رو انجام دادین ببینید میتونید یا نه ؟ اگه نه مشکلت چی بوده

    یه چیزی مثل این رو تست کن


    https://stackoverflow.com/a/15200804/590589

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در ارتباط با ارسال اطلاعات و فایل با CURL در PHP

    سلام ممنونم که پاسخ دادید

    نه متاسفانه اطلاعی از نحوه انجامشون ندارم اون دو موردی را که نوشتم و سرچ هم کردم اطلاعات مناسبی نبود و کد نمونه ای نبود

    لینکی که ارسال کردید باز نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی در ارتباط با ارسال اطلاعات و فایل با CURL در PHP

    لینک مشکلی نداره دوباره تست کن
    این سایت stackoverflow بزرگترین و ومعروف ترین مرجع سوالات برنامه نویسیه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آشنایی با توابع cURL و چند مثال کاربردی
    نوشته شده توسط صابر طهماسبی در بخش PHP
    پاسخ: 29
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1399, 12:08 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1395, 13:23 عصر
  3. درخواست راهنمایی برای حل مشکل curl
    نوشته شده توسط pishva62 در بخش تاپیک های آموزشی و دنباله دار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 15:10 عصر
  4. سوال: راهنمایی برای استفاده از تابع Curl
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 22:01 عصر
  5. سوال: راهنمایی در مشکل با curl به صفحه aspx
    نوشته شده توسط opluse در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1391, 11:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •