نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل bad request در yii

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    مشکل bad request در yii

    سلام خسته نباشید
    یه سایت با yii2 advanced طراحی کردم
    توی لوکال مشکلی نداره ولی روی هاست می خوام قسمت backend لاگین کنم، error 400 bad request می ده
    البته قسمت front end لاگین نداره

    سرچ کردم گفتن که باید csrf رو مساوی false قرار بدم، این کار هم انجام دادم، موقع لاگین، ارور نمی ده ولی مدام صفحه لاگین رو نشون می ده

    ممنون می شم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    دوستان yii کار! هیچ کس نیست؟

    دوستان من مشکل رو حل کردم، به این صورت که csrf های سمت front و back رو مثل هم گذاشتم. دیگه ارور نمی ده
    ولی الان موقع لاگین، مدام روی صفحه لاگین می مونه و مثل اینه که هیچ سشن و کوکی ست نمی شه

    می شه کمک کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    کسی نیست؟ قبلا اینجا خیلی فعال بود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    یه زمانی مدیر اینجا با yii کار میکرد و خیلی حرف و تبلیغش رو انجام میدادن
    چند نفر از بچه های اینجا هم تحت تاثیر تبلیغات رفتن دنبال یادگیریش و اینجا رو فعلا کرده بودن
    ولی خب اینا یه حباب دست کرده بودن برا خودشون اینجا که کمی گمراه کننده بود و چیزی که اینجا میدیدی فرق میکرد با دنیای بیرون
    حقیقت اینه که با وجود کیفیت بالای yii شکست سختی از لاراول خورد و عملا لاراول شد فریم ورک استاندارد بازار و به نظر من ضرر کردن کسانی که رفتن دنبال yii

    اون دوست مدیرمون از اینجا رفت و بقیه هم بعد مدتی رفتن سراغ لاراول و یجوایی نسلشون منقرض شد

  5. #5

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    csrf رو بهتر هست که disable نکنید. و بهتر هست مشکل bad request رو حل کنید
    زمانی که دیتای ورودی از نوع post باشه خودکار yii اون ها رو از فیلتر csrf عبور میده که باید توکن داشته باشن
    راه حل بهتر در همون action که این ارور رو میده شما csrf رو disable کنید
    تکه کد زیر رو در Controller مربوطه و بجای myaction اسم اکشن خودتون رو بنویسید
    	/**	 * @inheritdoc
    */
    public function beforeAction($action) {
    if ($action->id == 'myaction') {
    $this->enableCsrfValidation = false;
    }


    return parent::beforeAction($action);
    }



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    csrf رو بهتر هست که disable نکنید. و بهتر هست مشکل bad request رو حل کنید
    زمانی که دیتای ورودی از نوع post باشه خودکار yii اون ها رو از فیلتر csrf عبور میده که باید توکن داشته باشن
    راه حل بهتر در همون action که این ارور رو میده شما csrf رو disable کنید
    تکه کد زیر رو در Controller مربوطه و بجای myaction اسم اکشن خودتون رو بنویسید
        /**     * @inheritdoc
    */
    public function beforeAction($action) {
    if ($action->id == 'myaction') {
    $this->enableCsrfValidation = false;
    }


    return parent::beforeAction($action);
    }



    ممنون من این کار رو انجام دادم ولی بازم مشکل حل نشد.
    فکر کنم مشکل از سشن هست. سشن رو توی دیتابیس ذخیره کردم ببینم به چه صورته، به ازای هر بار درخواست لاگین، 8 تا رکورد توی دیتابیس ذخیره می کنه. ولی توی لوکال اینطوری نیست

    به نظرتون مشکل کجاست؟ روی یه هاست دیگه هم تست کردم،اونم به همین شکل بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    یه زمانی مدیر اینجا با yii کار میکرد و خیلی حرف و تبلیغش رو انجام میدادن
    چند نفر از بچه های اینجا هم تحت تاثیر تبلیغات رفتن دنبال یادگیریش و اینجا رو فعلا کرده بودن
    ولی خب اینا یه حباب دست کرده بودن برا خودشون اینجا که کمی گمراه کننده بود و چیزی که اینجا میدیدی فرق میکرد با دنیای بیرون
    حقیقت اینه که با وجود کیفیت بالای yii شکست سختی از لاراول خورد و عملا لاراول شد فریم ورک استاندارد بازار و به نظر من ضرر کردن کسانی که رفتن دنبال yii

    اون دوست مدیرمون از اینجا رفت و بقیه هم بعد مدتی رفتن سراغ لاراول و یجوایی نسلشون منقرض شد
    چه ربطی به سوال من داره
    هرکی هر کجا می خواد بره

  8. #8

    نقل قول: مشکل bad request در yii

    آرگومان های ارسالی رو چک کردید؟ احتمالا route ای نننوشتید که مشکل رو ایجاد کرده باشه؟
    یا حتی controller رو implement کرده باشید و تغییری درش داده باشید
    چون در حالت عادی یک کد yii رو روی هر هاستی میشه نصب و استفاده کرد
    یا حتی یه تستی با پروژه خالی انجام بدید. یعنی فقط هسته yii و بدون هیچ اضافات خاصی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1395, 09:31 صبح
  2. خطای The request failed with HTTP status 400: Bad Request هنگام آپلود دیتابیس
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 13:03 عصر
  3. سوال: ثبت لاگ به ازای هر request
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1392, 10:51 صبح
  4. سوال: نحوه ایجاد تفاوت در request headers برای ارسال request جعلی ؟؟
    نوشته شده توسط tam2145 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 10:34 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 00:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •