نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    با درود
    دوستان من اطلاعات جداولم رو میخوام در دیتاگرید ویو نمایش بدم، به مشکل بر خوردم، تیکه کد نمایش اطلاعات از یک جدول رو میدونم ولی برای نمایش اطلاعات دو جدول در گرید ویوو رو نمی دونم

    من دو جدول دارم:
    یکی جدول Contact که شامل نام - نام خانوادگی - جنسیت - شماره ملی و تاریخ تولد هست
    و جدول دومم، KartMeli که شامل فیلدهای سریال کارت ملی و نوع کارت ملی (جدید یا قدیمی) می باشد
    بحث ارتباط بین جداول رو هم درست کردم و مشکلی ندارم از این بابت


    لطفا راهنمایی کنید بد گیرشم

    این عکس که گذاشتم، با این کدی که نوشتم فقط میتونم اطلاعات یک جدول رو در گرید ویوو مشاهده کنم



    اینم تصویری از دیتابیس و هر دو جدول من هست






    کد من
    public List<Contact> Read()   // جدول کارت ملی رو اضافه کنم
    {
    string command = "Select * from Contact";
    // با خط کد پائین، اطلاعات از جدول کارت ملی فراخوانی میکنم
    // مشکل اینجاست که من نمی توانم اطلاعات رو از هر دو جدول کانتکت و کارت ملی فراخوانی کنم
    //string command2 = "Select * from KartMeli";

    var db = new DataAccess.DatabaseManager();
    var result = db.GetData(command);

    ////var groupTypeList = new GroupType().Read();

    List<Contact> lstResult = new List<Contact>();
    foreach (DataRow r in result.Rows)
    {
    Contact contact = new Contact();
    // اطلاعات شناسنامه
    contact.ID = Convert.ToInt64(r["ID"]);
    contact.Name = r["Name"].ToString();
    contact.NameKhanevadegi = r["NameKhanevadegi"].ToString();
    contact.Jensiat = Convert.ToBoolean(r["Jensiat"]); // اینجا جنسیت رادیو باتن مشخص میکند
    contact.ShomarehMeli = r["ShomarehMeli"].ToString();
    contact.TarikhTavalod = Convert.ToDateTime(r["TarikhTavalod"]);
    // اطلاعات کارت ملی
    //contact.idk = Convert.ToInt64(r["idk"]);
    //contact.SerialKartMeli_KartMeli = r["SerialKartMeli_KartMeli"].ToString();
    //contact.NoeKartMeli = (bool)r["NoeKartMeli"];
    lstResult.Add(contact);
    }
    return lstResult;
    }




    مشخصات برنامه من
    برنامه سه لایه: لایه اول Busines - لایه دوم UI - لایه سوم DataBase
    ویژوال استودیو 2017
    سی شارپ
    اس کیو ال 2017
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : پنج شنبه 09 خرداد 1398 در 13:14 عصر دلیل: تکمیل توضیحات

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    سلام

    بهترین کار استفاده از دستورات SQL و Join کردن جداول مرتبط باهم است. انواع Join کردن رو در اینترنت و یا همین سایت جستجو کنید حتما نتیجه میگیرید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    والله گشتم ، توضیحات دوستان خوب بود ولی من متوجه نمی شدم
    امکانش هست لطف کنید و دیتابیس من را طراحی کنید یا وقت بزارید آموزش مختصری بدید
    خیلی معطل این مورد شدم و کلی هم جستجو بی نتیجه داشتم
    هزینه آموزش پرداخت می شود
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : پنج شنبه 09 خرداد 1398 در 17:23 عصر دلیل: تکمیل توضیحات

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    میخوای دو تا جدول و تو یه گرید ویو نشون بدی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    ی مثال ساده از Join کردن دو جدول

    SELECT dbo.tblContact.*,
    dbo.tblKartMeli.*


    FROM dbo.tblContact
    LEFT JOIN dbo.tblKartMeli ON dbo.tblKartMeli.Contact_ID = ID


    WHERE dbo.tblContact.ID = 1



    01.png

    002.png

    خروجی دستور بالا. البته بجای * میتونید نام فیلدهای مورد نظر خودتون رو بنویسید تا ستون های اضافه نمایش داده نشوند
    003.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    سپاسگزارم
    قطعه کد خواندن در برنامه ویژوال استودیو رو چی باید بنویسم؟

    من این کد رو مینوشتم قبلا، برای یک جدول کاربرد داشت ولی الان که میخوام برای بیش از یک جدول بخوانم، کاربرد ندارد

    public List<Contact> Read()   // الان فقط میتونم اطلاعات جدول کانتکت را اضافه در گرید ویوو ببینم
    {
    string command = "Select * from Contact";
    // با خط کد پائین، اطلاعات از جدول کارت ملی فراخوانی میکنم
    // مشکل اینجاست که من نمی توانم اطلاعات رو از هر دو جدول کانتکت و کارت ملی فراخوانی کنم
    //string command2 = "Select * from KartMeli";

    var db = new DataAccess.DatabaseManager();
    var result = db.GetData(command);

    ////var groupTypeList = new GroupType().Read();

    List<Contact> lstResult = new List<Contact>();
    foreach (DataRow r in result.Rows)
    {
    Contact contact = new Contact();
    // اطلاعات شناسنامه
    contact.ID = Convert.ToInt64(r["ID"]);
    contact.Name = r["Name"].ToString();
    contact.NameKhanevadegi = r["NameKhanevadegi"].ToString();
    contact.Jensiat = Convert.ToBoolean(r["Jensiat"]); // اینجا جنسیت رادیو باتن مشخص میکند
    contact.ShomarehMeli = r["ShomarehMeli"].ToString();
    contact.TarikhTavalod = Convert.ToDateTime(r["TarikhTavalod"]);
    // اطلاعات کارت ملی
    //contact.idk = Convert.ToInt64(r["idk"]);
    //contact.SerialKartMeli_KartMeli = r["SerialKartMeli_KartMeli"].ToString();
    //contact.NoeKartMeli = (bool)r["NoeKartMeli"];
    lstResult.Add(contact);
    }
    return lstResult;
    }

  7. #7

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    شما خیلی راحت توی sql یه ویو از دوتا جدولت بساز توی C#‎ اون رو فراخوانی کن.
    چه کاریه آخه ؟!

  8. #8

    نقل قول: مشکل در Read کردن اطلاعات دیتابیس sql در ویژوال استودیو

    این هم برای ارتباط چندین جدول با هم هستش.
    SELECT DISTINCT 
    TOP (100) PERCENT Tbl_Sabt_Motovafy.SM_ID, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_SHS_ShomareSanad, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Shomare_Pavande, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_CM_Code_Mali, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Meleyat,
    CASE WHEN Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Meleyat = 1 THEN N'ایرانی' ELSE N'غیر ایرانی' END AS egleyat, Tbl_category_sex.CTS_Sex, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_NameAndLast, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Father,
    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Bor n, '/') AS Expr1) AS SM_Born,
    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Dea th, '/') AS Expr1) AS SM_Death, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Faz, Tbl_NameGete.NG_NameGete, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Gete, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Radif,
    Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Shomare, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Tabage, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_AgeYear, Tbl_Bolog.B_Bolog AS SM_ID_Bolog, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Mahal_Dafn, Tbl_Users.U_U_Username,
    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Ins ert_Date, '/') AS Expr1) AS SM_Insert_Date,
    (SELECT dbo.MakeCompleteShmsiDate(Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Upd ate_Date, '/') AS Expr1) AS SM_Update_Date, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_IP
    FROM Tbl_Sabt_Motovafy INNER JOIN
    Tbl_category_sex ON Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Sex = Tbl_category_sex.CTS_ID INNER JOIN
    Tbl_NameGete ON Tbl_Sabt_Motovafy.SM_Name_Gete = Tbl_NameGete.NG_ID INNER JOIN
    Tbl_Users ON Tbl_Sabt_Motovafy.SM_U_Username = Tbl_Users.U_ID INNER JOIN
    Tbl_Bolog ON Tbl_Sabt_Motovafy.SM_ID_Bolog = Tbl_Bolog.B_ID_Bolog
    WHERE (Tbl_Sabt_Motovafy.SM_NameAndLast LIKE N'%' + @SM_NameAndLast + '%')
    ORDER BY Tbl_Sabt_Motovafy.SM_NameAndLast, Tbl_Sabt_Motovafy.SM_ID DESC

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در عدم نمایش جدول دیتابیس در ویژوال استودیو 2012
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1396, 16:34 عصر
  2. مشکل در زمان ایجاد دیتا بیس در نرم افزار ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط moorteza177 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1394, 00:58 صبح
  3. ساخت دیتابیس در ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط --masumeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1394, 23:02 عصر
  4. ابزارهای کار با دیتابیس در ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط fffkral در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1393, 19:09 عصر
  5. سوال: طراحی دیتابیس در ویژوال استودیو یا SQL Server
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •