نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرا دستور URL در مرورگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    537

    اجرا دستور URL در مرورگر

    با عرض سلام

    در ویژوال یک ocx هست webbrowser که متاسفانه با IE بارگزاری میشه

    به 2 دلیل مشکل داره

    از جاوا اسکریپ پشتیبانی نمی کنه
    و در کارکتر های ارسالی فارسی مشکل داره


    میخواستم بدونم ocx مخصوص موزیلا هم هست چون جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

    دقیقا می خوام از URL برای ارسال پیامک تحت وب استفاده کنم ولی چون webbrowser روی فارسی مشکل داره پیامک فارسی رو ارسال نمی کنه

    کسی از دوستان هست که راهنمایی کنه ..

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: اجرا دستور URL در مرورگر

    سلام
    یه ocx برای موزیلا هست که خیلی قدیمیه و مثل همون ie میمونه تقریبا البته و میشه گفت فایده ای نداره زیاد
    یا با پست بفرستید و استفاده از internet transfer control یا نهایتا این تیکه از برنامه رو با یه زبان دیگه که از مرورگر جدیدتر پشتیبانی میکنه بفرستید و تو برنامتون فراخوانی کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    537

    نقل قول: اجرا دستور URL در مرورگر

    با تشکر بله ولی یک شیوه دیگه هم هست اما یک کد دستور رو بلد نیستم ،

    برای ارسال از ShellExecute استفاده کردم که موزیلا رو لود میکنه و لینک رو اجرا ولی میخوام با یک دستور دیگه که تو تایمر میزارم موزیلا بار گزاری شده رو ببنده بدون دخالت کاربر

  4. #4

    نقل قول: اجرا دستور URL در مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    با تشکر بله ولی یک شیوه دیگه هم هست اما یک کد دستور رو بلد نیستم ،

    برای ارسال از ShellExecute استفاده کردم که موزیلا رو لود میکنه و لینک رو اجرا ولی میخوام با یک دستور دیگه که تو تایمر میزارم موزیلا بار گزاری شده رو ببنده بدون دخالت کاربر
    من اینکارو به صلاح نمیدونم، شاید موزیلا از قبل باز بوده و شما با این کار میبندی موزیلای طرف رو
    ضمن اینکه کلا خیلی وجهه خوبی نداره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    537

    نقل قول: اجرا دستور URL در مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    من اینکارو به صلاح نمیدونم، شاید موزیلا از قبل باز بوده و شما با این کار میبندی موزیلای طرف رو
    ضمن اینکه کلا خیلی وجهه خوبی نداره
    خب درسته کار عاقلانه ای نیست ...


    ولی اگر به زبان VB.net یا C#‎.net بنویسم ممکنه اختلال ایجاد کنه توی کل برنامه

    برای ارسال پیامک تنها راه URL هست و جی اس ام مودم

    ولی 90 % می خواهند که با وب ارسال کنه که هزینه مودم ندهند و شماره اختصاصی داشته باشند


    الان هیچ OCX و یا DLL برای تعریف موزیلا و یا مرورگری که جاوا اسکریپت رو پشتیبانی کنه نیست ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1392, 06:57 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 22:51 عصر
  3. به جای دستور system.convert در d2010 از چه دستوری استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط tabarestan در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1389, 10:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •