نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تفاضل دو جدول از همدیگر و همزمان Join کردن

  1. #1

    تفاضل دو جدول از همدیگر و همزمان Join کردن

    با سلام و احترام
    من یه سوال از خدمت اساتید محترم دارم . اینکه برای مثال من دو جدول دارم که فقط یک فیلد مشترک دارند و وقتی جدول اولی را از جدول دوم تفاضل می کنیم یک فیلد خروجی داره که من میخوام بتونم فیلد خروجی دستور تفاضل رو با فیلدهای دیگه Join کنم :

    مثلا :
    جدول A
    کد ملی
    نام و نام خانوادگی
    نام پدر
    ---------
    جدول B
    کدملی
    تاریخ واریز
    مبلغ پرداختی

    خب دوستان من از کد زیر استفاده کردم و تونستم کسایی رو در که جدول B نیستند ولی در جدول A هستند رو از هم جدا کنم ( همون A-B ):


    Select MeliCode From A EXCEPT Select MeliCode From B


    حالا چون خروجی دستور بالا فقط یک ستون و من میخوام تمامی ستون های جدول A هم که دارای شرط A-B هستند رو نمیش بده مثل نام و نام خانوادگی و نام پدر رو هم نشون بده .
    ممنون میشیم راهنمایی کنید .

  2. #2

    نقل قول: تفاضل دو جدول از همدیگر و همزمان Join کردن

    نقل قول نوشته شده توسط ali_gh8 مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    من یه سوال از خدمت اساتید محترم دارم . اینکه برای مثال من دو جدول دارم که فقط یک فیلد مشترک دارند و وقتی جدول اولی را از جدول دوم تفاضل می کنیم یک فیلد خروجی داره که من میخوام بتونم فیلد خروجی دستور تفاضل رو با فیلدهای دیگه Join کنم :

    مثلا :
    جدول A
    کد ملی
    نام و نام خانوادگی
    نام پدر
    ---------
    جدول B
    کدملی
    تاریخ واریز
    مبلغ پرداختی

    خب دوستان من از کد زیر استفاده کردم و تونستم کسایی رو در که جدول B نیستند ولی در جدول A هستند رو از هم جدا کنم ( همون A-B ):


    Select MeliCode From A EXCEPT Select MeliCode From B


    حالا چون خروجی دستور بالا فقط یک ستون و من میخوام تمامی ستون های جدول A هم که دارای شرط A-B هستند رو نمیش بده مثل نام و نام خانوادگی و نام پدر رو هم نشون بده .
    ممنون میشیم راهنمایی کنید .
    بهتره از عملگر IN به همراه NOT Logical Unary Operator استفاده کنید..

    SELECT A.* FROM A
    WHERE MeliCode NOT IN (SELECT MeliCode FROM B);

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت دستور join با inner join چیست؟
    نوشته شده توسط hossein_va در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1394, 11:43 صبح
  2. تفاوت و کاربردleft join، inner join , cross join ,right outer join ,.......
    نوشته شده توسط meitti در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 14:09 عصر
  3. تفاوت INNER JOIN ، LEFT JOIN ، RIGHT JOIN
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 19:57 عصر
  4. تفاوتINNER JOIN و LEFT JOIN
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 07:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •