نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا بردن یک دکمه به برنامه دیگه خطرناکه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    آیا بردن یک دکمه به برنامه دیگه خطرناکه؟

    سلام
    من با کد زیر و فشار Ctrl+Q میتونم یه دکمه رو به پنجره زیر مکان نما منتقل کنم.
      TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    Procedure WMHotkey( Var msg: TWMHotkey ) ;message WM_HOTKEY;
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    RegisterHotkey (Handle, 1, MOD_Control, Ord('Q'));
    end;

    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    UnRegisterHotkey( Handle, 1) ;
    end;
    Procedure TForm1.WMHotkey( Var msg: TWMHotkey ) ;
    Begin
    If msg.hotkey = 1 Then
    Windows.SetParent(Button1.Handle,WindowFromPoint(M ouse.CursorPos))
    End;


    تا اینجا فهمیدم بعد از این کار نمیشه با فشار دکمه بستن پنجره برنامه برنامه رو ببندم و باید قبلش اون برنامه که دکمه رو بهش منتقل کردم ببندم.اما اصلا این تغییر والد دکمه کار خطرناکی نیست؟باعث نمیشه ویندوز قاطی کنه، کامپیوتر اسم خودش رو یادش بره یا بیدار شه ببینه مرده؟
    برای دلیلی انجام این کار برام مفیده.به خاطر همین واقعا جواب رو میخوام.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا بردن یک دکمه به برنامه دیگه خطرناکه؟

    فکر کنم سوالم بی مورد شد.من میخواستم دکمه رو به برنامه دیگه منتقل کنم که کاربر یادش نره کاری رو انجام بده.میخواستم برنامه اجرایی با دکمه اجرا کنم.کد رو اینطور تغییر دادم دیدم دکمه بی بخاره!
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    RegisterHotkey (Handle, 1, MOD_Control, Ord('Q'));
    Button1.Hint:=ExtractFileDir(Application.exeName);
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ShellExecute(Button1.handle,'Open',PChar(Button1.H int+'\EasyTree.exe'),'',PChar(Button1.Hint),SW_Sho wNormal);
    ShowMessage(Button1.Hint);
    end;


    WinExec هم کار نکرد!
    اگر کسی می تونه راهنمایی کنه آیا راهی هست با چنین دکمه ای برنامه اجرایی اجرا کنم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا بردن یک دکمه به برنامه دیگه خطرناکه؟

    فکر کنم خیلی خطرناکه.ویندوز خطاهای جدید می گیره و ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •