نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ثبت نشدن تغییرات در بانک

  1. #1

    ثبت نشدن تغییرات در بانک

    با سلام
    این قطعه برنامه واسه ویرایش اطلاعات داخل بانکه ولی تغییرات اعملا نمیشه یعنی پیام تغییرات ثبت نگردید نشون میده ف لطاف راهنماییم کنید
    ممنون



    {
    bool isok;
    if (pernumberr == 0)
    {
    isok= ine.insert(textBox1.Text, textBox2.Text, textBox3.Text);
    }
    else
    {
    isok=ine.update(int.Parse(textBox3.Text), textBox1.Text, textBox2.Text);
    }


    if (isok == true)
    {
    MessageBox.Show("تغییرات ثبت گردید ");
    DialogResult = DialogResult.OK;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("تغییرات ثبت نگردید ");
    }
    }


    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (pernumberr == 0)
    {
    this.Text = "افزودن شخص جدید";
    }
    else
    {
    this.Text = "ویرایش جدید";
    DataTable dtser = ine.searchh(pernumberr);
    textBox1.Text = dtser.Rows[0][0].ToString();
    textBox2.Text = dtser.Rows[0][1].ToString();
    textBox3.Text = dtser.Rows[0][2].ToString();




    }





    اینم دستورات واسه آپدیته

    public bool update(int number, string name, string family)
    {
    SqlConnection conection = new SqlConnection(conectionsring);


    try
    {
    string query = "update tbluserr set name=@name,family=@family,pernumber=@number ";
    SqlCommand comand = new SqlCommand(query,conection);
    comand.Parameters.AddWithValue("@name", name);
    comand.Parameters.AddWithValue("@family",family);
    comand.Parameters.AddWithValue("@number", number);
    conection.Open();
    comand.ExecuteNonQuery();
    return true;


    }
    catch
    {
    return false;
    }
    finally
    {
    conection.Close();
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ثبت نشدن تغییرات در بانک

    سلام
    یه breakpoint روی catch بزارید ببینید چه خطایی می ده...
    اسم جدولتون رو هم چک بکنید...user اشتباهه...البته شمای جدول رو هم میدادید میشد بررسی دقیق تری کرد
    ضمنا دستورتون شرط نداره و کل جدول رو آپدیت می کنه البته اگه سیاستتون غیر اینه اینم باید اصلاح بشه
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر سورس Extended wpf datagrid و اعمال تغییرات روی پروژه
    نوشته شده توسط تبسم ساینا در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1396, 09:47 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  3. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •