نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

  1. #1

    مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

    با سلام
    من یه پایگاه داده درست کردم که توی هر رکورد یه عکس ذخیره داره
    ولی نمیتونه بخونه روی ریسایکل
    هر سرچی هم زدم اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم

    اینم عکس ایراد این میگیره
    چطوری میتونی از پایگاه داده sqlite بخونم روی imageView
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

    اینم خود پایگاه داده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

    نوع داده فیلد مربوطه BLOB هست و خطا بخاطر اینه که قصد تبدیل BLOB به int یا long رو دارید.
    برای نمایش عکس ذخیره شده در دیتابیس، از کد زیر استفاده کنید

    byte[] byteArray = DBcursor.getBlob(columnIndex);

    Bitmap bm = BitmapFactory.decodeByteArray(byteArray, 0 ,byteArray.length);


    به شما یک Bitmap میده که میتونید در ImageView نمایشش بدید (اگر جایی لازم شد هم می‌تونید به Drawable تبدیلش کنید و بعد ازش استفاده کنید)
    منیع: https://stackoverflow.com/a/15849939/1686304

  4. #4

    نقل قول: مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

    ممنون بابت پاسخ





    بازم نمیخونه
    چکار کنم ؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله capitan_nemesis : چهارشنبه 15 خرداد 1398 در 17:12 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: مشکل خواندن عکس از پایگاه داده آفلاین

    شما Bitmap رو دارید، اما دارید به int تبدیلش می‌کنید فقط بخاطر اینکه متد setImageResource ورودی از جنس int می‌گیره و نه Bitmap !. درصورتی که متد setImageBitmap هم وجود داره.

    بهتره بیشتر در مورد Resource ها در اندروید مطالعه کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •