نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

  1. #1

    ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

    با سلام و احترام
    تو شبکه وقتی فایل اکسس روی یک سیستم باز هست تو سیستم دیگه این ارور رو می دهد
    چجوری این مشکل رو رفع کنم قبلا اینجوری نبود.
    با سپاس فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

    این مشکل فکر کنم به خاطر این هست که split نشده
    یک سوال میخواستم بدونم که راهی هست که دو تا فایل اسپیلیت شده رو باز به هم بچسبونیم؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    این مشکل فکر کنم به خاطر این هست که split نشده
    یک سوال میخواستم بدونم که راهی هست که دو تا فایل اسپیلیت شده رو باز به هم بچسبونیم؟؟
    سلام
    بله یک دکمه با نام btnManageLink در فرمتون ایجاد کنید و سپس در رویداد کلیک این دکمه دستور زیر رو بنویسید

    Private Sub btnManageLink_Click()
    On Error GoTo btnManageLink_Click_Err
    DoCmd.RunCommand acCmdLinkedTableManager
    btnManageLink_Click_Exit:
    Exit Sub
    btnManageLink_Click_Err:
    MsgBox Error$
    Resume btnManageLink_Click_Exit
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

    البته به صورت محدود احتمالا تا 10 نفر می توانند یک فایل رو در شبکه باهم بازکنند
    به شرطی که در بخش تنظیمات client setting گزینه shared رو فعال کنید
    و لازم نیست فایل اکسس در همه رایانه ها کپی بشه. البته حسن این کار اینه که بعد از هر تغییر در فایلت لازم نیست فایل تغییر یافته را توزیع کنید
    و صد البته بهتره فایل دیتا رو در اینحالت جدا کنید و فرمهاتون با جدولها باند نشده باشه

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام باز کردن دو فایل اکسس در محیط شبکه

    با سلام من با اینکه spilit کردم وقتی دو نفر وصلیم این ارور رو هنگام سیو کردن میده، راه حلی داره؟Untitled.png

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1402, 00:07 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  3. سوال: غیر فعال شدن فایل اکسس 2003 در اکسس 2007
    نوشته شده توسط expert2219 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 01:11 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 15:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •