نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب اعداد بزرگتر از 10 در لیست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    آمل
    پست
    43

    انتخاب اعداد بزرگتر از 10 در لیست باکس

    سلام
    من در vb6 یه لیست باکس1 دارم که میخوام اعداد بزرگتر از 10 موجود در اون رو جدا کنه و هر عددی که بزرگتر از 10 بود رو منهای 10 کنه و نتیجه رو به طور جداگانه در لیست باکس2 نشون بده و بعد تمام اعداد بدست آمده در لیست2 رو جمع کنه
    باید چطوری کدشو بنویسم؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتخاب اعداد بزرگتر از 10 در لیست باکس

    ابتدا با یه حلقه بیا مقادیر رو پیمایش بکن بعد با این دستور ازش استفاده بگن

            If List1.List(List1.ListIndex) > 10 Then

    List2.AddItem (List1.List(List1.ListIndex)) - 10
    End If



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    آمل
    پست
    43

    نقل قول: انتخاب اعداد بزرگتر از 10 در لیست باکس

    پیمایش مقادیر چطور باید انجام بشه
    run time error 13 میده
    type mismatch

  4. #4

    نقل قول: انتخاب اعداد بزرگتر از 10 در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط farshidshd مشاهده تاپیک
    سلام
    من در vb6 یه لیست باکس1 دارم که میخوام اعداد بزرگتر از 10 موجود در اون رو جدا کنه و هر عددی که بزرگتر از 10 بود رو منهای 10 کنه و نتیجه رو به طور جداگانه در لیست باکس2 نشون بده و بعد تمام اعداد بدست آمده در لیست2 رو جمع کنه
    باید چطوری کدشو بنویسم؟

    ممنون
        Dim i&


    With List1


    For i = 0 To .ListCount - 1


    If .List(i) > 10 Then List2.AddItem .List(i) - 10


    Next


    End With


    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی نوع داده لیست کلی و پویا ( شبیه لیست در زبان LISP
    نوشته شده توسط hedieh_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 17:19 عصر
  2. مشکل در کاستوم لیست ویو ! ادیت باکس تو آیتم ها ریست میشه
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1393, 20:11 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 19:36 عصر
  4. پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •