نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

  1. #1

    Talking ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطوری میشه یک سطر از یک گریدویو ارسال کرد به برنامه stimulsoft reports
    هر بار دکمه پرینت میزنم جستجو که انجام دادم بهم میریزه کل اطلاعات گرید ویو میاره
    ممنون


    StiReport report = new StiReport();
    tbldoreTableAdapter.Fill(doredataset.tbldore);
    tbl_masolTableAdapter.Fill(doredataset.tbl_masol);
    report.Load("Report.mrt");
    report.RegData("DataSourc1", radGridView1.DataSource);
    report.RegData(doredataset.tbldore);
    report.RegData(doredataset.tbl_masol);

    report.Show();
    آخرین ویرایش به وسیله farshidmj : شنبه 18 خرداد 1398 در 10:09 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,858

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    با سلام
    بخاطر radGridView1.DataSource نتیجه نمایش داده در دیتاگرید رو میاره
    یا باید دیتاسورس رو تغییر بدید و بهش پاس بدید یا اینکه از Variable استفاده کنید که آموزش توی تاپیک اعلان قرار داده شده
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    یه نکته ای که فکر کنم شما متوجه نشدید اینه
    من جستوجو رو تو گرید ویو انجام میدم و اون فیلدهایی که میخوام میاره اما وقتی می خوام فقط همون فیلذهارو نمایش بده بعد از زدن دکمه پرینت که کدشو گزاشتم کل جستجو من از بین میره و گرید ویو تمامی اطلاعات نمایش میده بعد دستور پرینت ارسال میکنه به برنامه و همین باعث میشه کل اطلاعات باز نمایش بده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,858

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    خیر شما متوجه نشدید
    شما توی دکمه پرینت در خط 2 و 3 اومدید دیتا رو fill کردید که این باعث میشه کل اطلاعات برای پرینت ارسال بشه! اگر قبل پرینت همه چی اوکی هست این 2 خط رو حذف کنید
    بعدش هم در روش BindingSource شما میتونید بجای دوتا fill از یکی استفاده کنید و دیتاها رو بوسیله کوئری در قسمت ویزارد و ساخت TableAdapter در هم ادغام کنید
    همونطور که بالا گفتم هم برای ارسال یک سطر از variable استفاده کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    خیلی لطف کردید ممنون

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    یه سوال دیگه
    من صفحه دیگه ای ارم که توش ضریب قرار داره و این ضریب تو صفحه یگه ای استفاده میشه و جمع بسته میشه .
    می خواستم بدونم آیا راهی وجود اره بشه این ضریب وقتی ثبت کرد و برنامه بست بعد از دوباره بعد از اجرای دوباره اون صفحه فراخوانی بشه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,858

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط farshidmj مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه
    من صفحه دیگه ای ارم که توش ضریب قرار داره و این ضریب تو صفحه یگه ای استفاده میشه و جمع بسته میشه .
    می خواستم بدونم آیا راهی وجود اره بشه این ضریب وقتی ثبت کرد و برنامه بست بعد از دوباره بعد از اجرای دوباره اون صفحه فراخوانی بشه
    اگر در دیتابیس ذخیره میشه بله میشه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports
    نوشته شده توسط zzhkfa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1398, 07:12 صبح
  2. سوال: خالی نشدن اطلاعات قبلی stimulsoft reports
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1395, 12:19 عصر
  3. مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:43 عصر
  4. سوال: فایلهای لازم برای گزارش گیری Crystal Reports و Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط messi13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:30 عصر
  5. سوال: تفاوت Stimulsoft Reports.Net با Stimulsoft Reports Ultimate چیست
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1391, 23:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •