نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

  1. #1

    تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    سلام. من نیاز دارم که تاریخ شمسی رو به timestamp تبدیل کنم. از این کد استفاد کردم ولی عددی منفی رو میده و برای مثلا تاریخ 31 تیر اشتباه درمیاد. 31تیر و 1 مرداد مقدارش مساویه
    var selectedTime = Date.UTC(inst.currentYear, inst.currentMonth, inst.currentDay);
    ممنون میشم یه راه حل بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    تاریخ رو تبدیلش کردی اول به میلادی یا مستقیما شمسی رو گزاشتی توش ؟

  3. #3

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    نه تاریخ رو از دیتپیکر بصورت شمسی گرفتم. بعد برای اینکه یه سری کارها روش انجام بدم باید تبدیل کنم به timestamp کل ایرادش فقط همین یه خط کده بقیه اش درست کار میکنه. مثلا من تاریخ 31/4/98 رو انتخاب میکنم همون مقداری رو میده که 1/5/98 رو انتخاب میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    اگه میخای صحیح انجام بشه باید تاریخت رو تبدیل کنی به میلادی و بعد تایم استمپ کنی
    تایم استمپ تعداد ثانیه هایی هستش که از سال 1970 میلادی تا به امروز گزشته
    در واقع وقتی یک تاریخ مثلا X رو تایم استمپ میکنی عددی که بدست میاد تعداد ثانیه هاییه که از 1970 تا اون تاریخ X طی شده

    طبیعتا وقتی تاریخ شمسی رو تایم استمپ کنی خیلی مشکل بوجود میاد و عدد ممکنه منفی باشه (چون تاریخ شمسی خیلی عقب تر از میلادی هستش ) یامشکلات دیگه

  5. #5

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    تبدیل کردم به میلادی ولی بازهم خطا داره چون مثلا ماه 4 میلادی 30 روزه و ماه 4 شمسی 31 روز، روز 31ام رو 1 مرداد حساب میکنه 1 مرداد رو هم 1 مرداد حساب میکنه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp

    دقیقا چه عدد هایی برای ماه و سال و روز توی تابع میزاری ؟ console.log کن عدد هات رو ببین چیا هستن بزار اینجا

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل timestamp به شمسی
    نوشته شده توسط amiragha2 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 17:39 عصر
  2. سوال: تبدیل تاریخ شمسی به timestamp
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 02:38 صبح
  3. سوال: نحوه Group کردن Timestamp برحسب ماه شمسی
    نوشته شده توسط IR_Designer در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 13:23 عصر
  4. سوال: نحوه Group کردن Timestamp برحسب ماه شمسی
    نوشته شده توسط IR_Designer در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 11:26 صبح
  5. سوال: تبدیل تاریخ های شمسی به میلادی و برعکس و کار با timestamp
    نوشته شده توسط maysam.m در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •