نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت کامپوننت

  1. #1

    ساخت کامپوننت

    سلام به اساتید یک سوال چجوری میشه یک کامپوننت ساخت
    ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    یک نمونه از کامپوننت

    namespace WindowsFormsApp2{
    partial class Component1
    {
    /// <summary>
    /// Required designer variable.
    /// </summary>
    private System.ComponentModel.IContainer components = null;


    /// <summary>
    /// Clean up any resources being used.
    /// </summary>
    /// <param name="disposing">true if managed resources should be disposed; otherwise, false.</param>
    protected override void Dispose(bool disposing)
    {
    if (disposing && (components != null))
    {
    components.Dispose();
    }
    base.Dispose(disposing);
    }


    #region Component Designer generated code


    /// <summary>
    /// Required method for Designer support - do not modify
    /// the contents of this method with the code editor.
    /// </summary>
    private void InitializeComponent()
    {
    components = new System.ComponentModel.Container();
    }


    #endregion
    }
    }



  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    لطفاً قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...86%D9%86%D8%AA
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    آقای افشاری یک سوال ازتون دارم
    من نفهمیدم با
    User control
    Class library

    و.....


    باید کامپوننت بسازم



    ایا شرکت های Dev component و Telerik از این سلوشن ها استفاده میکنن؟؟




    اصولی میخوام کار کنم ممنون

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    بله همیناس
    بهتره کامپوننت های (تقویم شمسی و ...) بچه های سایت رو کدش رو بررسی کنید و یاد بگیرید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    خب جالب اینجاس که تو شون فقط یک دونه ابزار داره میخوام مثل دیو کامپوننت باشه یک دفعه همه ابزار ها خودکار اضاف شه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    دوست عزیز
    پروژهای رو ایحاد میکنید و تمام کامپوننتهای مورد نظر خود را مینویسید سپس در قسمت پراپرتیز پروژه خروجی دی ال ال را انخاب میکنید و پروژه رو بولد میکنید
    سپس در پروژه دیگر در قسمت تول باکس دی ال ال پروژه قبلی را وارد میکنید و تمام کامپوننت ها وارد تول باکس میشوند

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط User Soual مشاهده تاپیک
    خب جالب اینجاس که تو شون فقط یک دونه ابزار داره میخوام مثل دیو کامپوننت باشه یک دفعه همه ابزار ها خودکار اضاف شه
    اون قابلیت Setup ش هست که همه dll ها رو بصورت اتوماتیک در قسمت Toolbox ویژوال که فکر میکنم در AppData هست قرار میده و در toolbox لود میشن اطلاع دقیقی از نحوش ندارم که میتونید در اینترنت سرچ کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress
    نوشته شده توسط HosseinSaberi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1400, 11:11 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 19:18 عصر
  3. سلام سورس یا کامپوننت hex editor یا کامپوننت کجا میتونم پیدا کنم
    نوشته شده توسط mehdi_naghous در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 17:14 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 16:01 عصر
  5. فراخوانی رویداد مربوط به ساب‌كامپوننت در توليد يك كامپوننت
    نوشته شده توسط alinikaein در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •