نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل ادرس های یک سایت از php به html

  1. #1

    تبدیل ادرس های یک سایت از php به html

    با سلام می دانیم که برای تبدیل یک ادرس در .httacess باید کد زیر را بزنیم

    RewriteRule ^index2.html$ ./index2.php [L,NC]

    ولی اینطوری باید برای تک تک ادرس های سایت این کد رو بنویسیم
    می خواستم با کدی تمام صفحات رو که با php هستند به html تبدیل کنم

  2. #2

    نقل قول: تبدیل ادرس های یک سایت از php به html

    نقل قول نوشته شده توسط sananet مشاهده تاپیک
    می خواستم با کدی تمام صفحات رو که با php هستند به html تبدیل کنم
    سلام


    RewriteRule ^(.+)\.html$ $1.php [L,NC]

  3. #3

    نقل قول: تبدیل ادرس های یک سایت از php به html

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام


    RewriteRule ^(.+)\.html$ $1.php [L,NC]
    درود بر شما
    چطور میشه ادرس صفحات رو تغییر داد؟
    مثلا پیجی داریم به نام https://domain.ir/Contact.php
    چطور میشه اونو به :https://domain.ir/تماس با ما
    تغییر داد؟

    و همچنین ما بقی پیج هارو


    سپاس فراوان از شما

  4. #4

    نقل قول: تبدیل ادرس های یک سایت از php به html

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    درود بر شما
    چطور میشه ادرس صفحات رو تغییر داد؟
    مثلا پیجی داریم به نام https://domain.ir/Contact.php
    چطور میشه اونو به :https://domain.ir/تماس با ما
    تغییر داد؟

    و همچنین ما بقی پیج هارو


    سپاس فراوان از شما

    وقت بخیر

    بستگی به ساختار برنامه شما داره. اما بصورت کلی بهتره مدیریت مسیرها (routes) در داخل برنامه انجام شود. بنابراین هر url ای که مجازی باشد (متناسب با آدرس، فایل یا پوشه ای روی هاست وجود نداشته باشد) به یک فایل مثلا index.php هدایت می کنیم. در ابتدای این فایل url درخواستی از متغیر $_SERVER['REQUEST_URI'] خوانده شده و با مسیرهایی که از پیش تعریف کرده اید مطابقت داده می شود. شما میتوانید مسیرهای خود را در یک آرایه ذخیره کنید و یا آنها را در دیتابیس درج کنید.

    #.htaccess
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>



    index.php

    $URI = parse_url($_SERVER['REQUEST_URI'], PHP_URL_PATH);
    $URI = explode('/', $URI);
    $URI = array_values(array_filter($URI));//remove empty values

    $routes = array(
    'تماس-با-ما' => 'contact.php',
    'درباره-ما' => 'about.php',
    );

    $file = 'main.php';
    if(count($URI)>0 && array_key_exists($URI[0], $routes)){
    $file = $routes[$URI[0]];
    }
    include($file);


    هدف از این کدها تنها آشنایی شما با مسیرها است و بسته به ساختار برنامه شما نیاز به تغییر دارد.

    در ضمن اگر عنوان صفحه شما «تماس با ما» باشد برای خوانایی بیشتر باید فاصله را به خط تیره تبدیل کنید همچنین برخی کاراکترها در url مجاز نمی باشند. بنابراین برای ساخت slug نیاز به یک تابع دارید که کافیست php slug generator را در گوگل جستجو کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1395, 16:40 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 20:42 عصر
  3. دانلود تمپلیت css , html
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 22:40 عصر
  4. سوال: رابطه امنیت اطلاعات با html
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 07:35 صبح
  5. لود یک صفحه aspx روی سایت در یک صفحه html در سایت دیگه ؟؟؟
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •