نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رفع مشکل برنامه هنگام ایجاد connection

  1. #1

    رفع مشکل برنامه هنگام ایجاد connection

    با سلام و احترام

    دوستان برنامه من هنگام باز کردن با ارور newsqlConnection.Open(); مواجه میشوم ممنون میشم کمک کنید تا برنامه بازشود


    user: admin
    pass: admin

    دانلود فایل پروژه

  2. #2

    نقل قول: رفع مکشل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    اینو تست کن اگه بازم خطا داد بگو تا راهنمایت کنم

    لینک دانلود

  3. #3

    نقل قول: رفع مکشل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط paghalat مشاهده تاپیک
    اینو تست کن اگه بازم خطا داد بگو تا راهنمایت کنم

    لینک دانلود
    سلام دوست عزیز
    تست کردم ولی باز همون خطا رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید چطور شما برنامه رو باز کردین؟

  4. #4

    نقل قول: رفع مکشل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    این یوزر پسورد رو باید توی اسکیوال هم ست کنید. آیا این کار رو انجام دادید؟

  5. #5

    نقل قول: رفع مکشل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidfar مشاهده تاپیک
    این یوزر پسورد رو باید توی اسکیوال هم ست کنید. آیا این کار رو انجام دادید؟
    سلام و دوست عزیز ، شما ست کردین و برنامه باز شده؟

  6. #6

    نقل قول: رفع مشکل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    عنوان مناسب انتخاب کنید.

    متن خطا را قرار بدید

  7. #7

    نقل قول: رفع مشکل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    عنوان مناسب انتخاب کنید.

    متن خطا را قرار بدید
    اول تیکت نوشتم مشکل باز کردن را

    newsqlConnection.Open();

  8. #8

    نقل قول: رفع مشکل برنامه من ممنون میشم کمک کنید

    اسم دیتابیستون رو دقیق terminal قراربدید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1393, 15:47 عصر
  2. سوال: شیر کردن فایل ها در در ارتباط Incomming Connection - Dialup Connection
    نوشته شده توسط hnosen در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1390, 17:06 عصر
  3. سوال: ping نشدن در ارتباط Incomming Connection - Dialup Connection
    نوشته شده توسط hnosen در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:56 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 23:45 عصر
  5. چرا هي connection.open و connection.close؟؟
    نوشته شده توسط nazKhatoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 17:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •