نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل utc به شمسی

  1. #1

    تبدیل utc به شمسی

    سلام. چجوری میشه این کد رو به شمسی تبدیل کرد. طوری که بشه از توابع date مثله getday و gettime و ... استفاده کرد. توی گیتهاب jdate رو دیدم ولی همه توابع رو پشتیبانی نمی کرد
    مثلا
    var d = new Date(date.toUTCString());
    d.setHours(0, 0, 0, 0);

    رو میزنم تابع sethours برای jdate تعریف نشده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تبدیل utc به شمسی

    شما اول همه تاریخ هات رو به میلادی در بیار بعد با مبدل تبدیلشون کن به شمسی
    مبدل کارش تبدیله فقط ممکنه یه سری توابع اضافه داشته باشه ولی هیچکدوم به کاملی توابع خود js نیستن

  3. #3

    نقل قول: تبدیل utc به شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    شما اول همه تاریخ هات رو به میلادی در بیار بعد با مبدل تبدیلشون کن به شمسی
    مبدل کارش تبدیله فقط ممکنه یه سری توابع اضافه داشته باشه ولی هیچکدوم به کاملی توابع خود js نیستن
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید من همین کارو کردم ارور نمیده اما انجامم نمیشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  4. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •