نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تنظیمات کورن جاب ؛ حداقل زمان اجرای یک صفحه

  1. #1

    تنظیمات کورن جاب ؛ حداقل زمان اجرای یک صفحه

    با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان

    بنده چند تا کورن جاب توی سی پنل تنظیم کردم که همه اوکی هستن بغیر از یک مورد که متاسفانه بخاطر اینکه تقریبا 2 دقیقه طول میکشه با صفحه مد نظرم کارش تموم بشه به مشکل میخوره


    سوال بنده اینه که چطور و از کجا میتونم میزان زمان بیشتری به اجرای کورن جاب بدم ،


    سپاس از همه

  2. #2

    نقل قول: تنظیمات کورن جاب ؛ حداقل زمان اجرای یک صفحه

    سلام

    با این دستور محدودیت زمان اجرای برنامه را بردارید.

    set_time_limit(0);
    آخرین ویرایش به وسیله ali_sed : دوشنبه 20 خرداد 1398 در 11:16 صبح

  3. #3

    نقل قول: تنظیمات کورن جاب ؛ حداقل زمان اجرای یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    با این دستور محدودیت زمان اجرای برنامه را بردارید.

    set_time_limit(-1);

    سپاس از پاسخ گوئی شما دوست عزیز ؛

    بنده از سی پنل برای ایجاد کورن جاب استفاده کردم ، دستور شما رو کجا قرار بدم ؟ این کد دستوری من ه


    php /home/.../public_html/.../...php > /dev/null

  4. #4

    نقل قول: تنظیمات کورن جاب ؛ حداقل زمان اجرای یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط peymanf11 مشاهده تاپیک
    بنده از سی پنل برای ایجاد کورن جاب استفاده کردم ، دستور شما رو کجا قرار بدم ؟ این کد دستوری من ه
    این یک دستور php است آن را داخل فایل php خود درج کنید. بهتر است اولین خط برنامه باشد.

    اگر احتمال میدهید که ممکن است برنامه شما دچار مشکل شود و داخل لوپ قرار گیرد بهتر است یک مقدار معین را در این تابع قرار دهید. مثلا اگر برنامه شما طی ۲ دقیقه اجرا میشود شما محدودیت ۱۰ دقیقه را در نظر بگیرید و بنویسید set_time_limit(10*60);

    در صورتی که میخواهید بدون محدودیت زمانی برنامه به کار خود ادامه دهد از صفر استفاده کنید. set_time_limit(0);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •