نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در intent

  1. #1

    مشکل در intent

    با سلام

    عکس بالا رو نگاه کنید خیلی خوب عکس رو از پایگاه داده میخونه و روی ریسایکل لیست کرده


    عکس بالا وقتی من intent میکنم همه چی میفرسته به جز عکس که خالی هستش



    اینم از کدش از stackoverflow برداشتم ولی کار نمیکنه
    ممنون از همه برای جواب و کمک

  2. #2

    نقل قول: مشکل در intent

    کسی نمیدونه کدوم خط رو من مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در intent

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه کدوم خط رو من مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز لطفا قوانین پرسش سوال را در این فروم مطالعه نمایید! لفظ کسی نمیدونه خیلی جالب نیست مطمن باشید خیلی ها بلد هستند ولی قطعا یا مشاهده نکردن یا زمان کافی برای جواب نداشتند بنابراین سوالی که میپرسید بهتره یکم صبور باشید.
    از این کد که خیلی نمیشه تشخیص داد
    ولی یک نکته در intent که دریافت کردید برای Bitmap از یک شی ParceLabel استفاده شده پس باید در زمانی که intent را ایجاد میکنید کلاسی که برای مدل استفاده میکنید هم از اینترفیس ParceLabel ارث بری کرده باشه !
    برای استفاده راحت از این اینترفیس تو اندروید استودیو plug in مربوطه که به این نام هست Android Parcelable Code Generator را نصب کنید راحت می تونید ازش استفاده کنید!
    البته بهتر بود که کد ساختن intent را هم قرار میداید!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در intent

    @Override
    public void onBindViewHolder(@NonNull final viewholder holder, int position) {
    final Post post=list_post.get(position);


    holder.txt_title.setText(FaNum.convert(post.getTit le()));
    Glide.with(context).load(post.getUrlimage()).into( holder.img_backdrop);


    holder.itemView.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    Intent intent = new Intent(context, DetailActivity.class);
    intent.putExtra("id",post.getId());
    intent.putExtra("title",post.getTitle());
    intent.putExtra("subtitle",post.getSubtitle());
    intent.putExtra("content",post.getContent());
    intent.putExtra("image",post.getUrlimage());
    intent.putExtra("category",post.getCategory());
    intent.putExtra("date",post.getDate());
    ActivityOptionsCompat options = ActivityOptionsCompat.makeSceneTransitionAnimation (
    (Activity) context,holder.img_backdrop,
    ViewCompat.getTransitionName(holder.img_backdrop)) ;
    context.startActivity(intent,options.toBundle());
    }
    });

    }


    در بالا کدهای مربوط به اینتت



    private void getintentExtra(){

    String mId,mImg, mTitle,mSubtitle, mContent ,mCategory,mDate;

    Intent intent = getIntent();
    mId = intent.getStringExtra("id");
    mTitle = intent.getStringExtra("title");
    mSubtitle = intent.getStringExtra("subtitle");
    mContent =intent.getStringExtra("content");
    mImg = intent.getStringExtra("image");
    mCategory = intent.getStringExtra("category");
    mDate = intent.getStringExtra("date");

    txt_content.setText(FaNum.convert(mContent));
    appbar_title.setText(FaNum.convert(mTitle));
    title.setText(FaNum.convert(mTitle));
    appbar_subtitle.setText(FaNum.convert(mSubtitle));
    Glide.with(this)
    .load(mImg)
    .into(imageView);
    txt_date.setText(FaNum.convert(mDate));
    title_subtitle.setText(FaNum.convert(mSubtitle));


    }


    و قسمت Extra


    تا جایی که فهمیدم شما برای عکس از bitmap استفاده کردین که لازم نیست

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد intent
    نوشته شده توسط mehran788 در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1393, 15:18 عصر
  2. intent دادن به برنامه من
    نوشته شده توسط 1yaram در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 22:00 عصر
  3. intent برای دانلود برنامه از بازار
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 13:02 عصر
  4. مشکل intent
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 22:15 عصر
  5. مشکل با intent
    نوشته شده توسط kingsezar در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •