نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

  1. #1

    بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

    با سلام
    کد زیر رو برای بدست اوردن بدون پسوند تصاویر نوشتم . ولی باز هم تصاویر رو با پسوند میاره. حتی Replace رو هم اضافه کردم ولی بازهم پسوند و میاره.
    چطوری باید تصاویر بدون پسوند رو بدست بیارم؟
    ممنون

     
    var files = System.IO.Directory.GetFiles(@"" + sourcePath + "", "*.jpg").OrderBy(n => Path.GetFileNameWithoutExtension(n).Replace(".jpg" ,""));



    Untitled.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

    با سلام
    اگر فقط نام فایل رو میخواید یک راهش به شکل زیره صرف نظر از پسوند
                string[] result = Path.GetFileName(@"C:\Users\Danial\Pictures\23.jpg  ").Split('.');
    Console.WriteLine(result[0]);
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)


  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

    ممنون دوست عزیز.
    این کدی که که شما نوشتید فقط یک فایل رو میخونه گرچه فقط نام رو برمیگردونه. اما کدی که من گذاشتم تمامی فایلها رو از نوع jpg میخونه و در متغیر میریزه.
    میخوام همه عکسها رو بخونه اما بدون پسوند .

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

    نقل قول نوشته شده توسط SardareEshgh مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز.
    این کدی که که شما نوشتید فقط یک فایل رو میخونه گرچه فقط نام رو برمیگردونه. اما کدی که من گذاشتم تمامی فایلها رو از نوع jpg میخونه و در متغیر میریزه.
    میخوام همه عکسها رو بخونه اما بدون پسوند .
    دوست عزیز این دیگه نیازی به پرسیدن نداره، فقط کافیه لیست فایلهاتون رو توسط یه حلقه for ساده پیمایش کنید

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن فقط نام تصویر (بدون پسوند)

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این دیگه نیازی به پرسیدن نداره، فقط کافیه لیست فایلهاتون رو توسط یه حلقه for ساده پیمایش کنید
    بله فرمایش شما درسته . الان هم با حلقه اجرا میشه . اما میخواستم با لامبدا بنویسم. لامبدا خیلی جالبه هرچی میخوای با یه خط بهت جواب میده!

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل تصویری با پسوند DAT در متلب
    نوشته شده توسط zakaeer در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 18:14 عصر
  2. سوال: مشکل در ذخیره تصویر با پسوند مناسب
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 16:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 14:04 عصر
  4. استفاده از تصاویر با پسوند gif (تصویر حاوی چند فرم است)
    نوشته شده توسط mehdi++ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 07:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •