نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    لطفا اساتید محترم راهنمائی فرمایند با چه دستوری می توان یک فایل را در یک درایو کامپیوتر از درون برنامه اکسس پاک کرد. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    اساتید محترم لطفاً راهنمایی فرمایید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    واقعا این موضوع راهی ندارد لطفاً راهنمایی فرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    از دستور kill استفاده کن
    بعد آدرس فایل رو جلوش بنویس

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    ممنون از شما استاد گرامی که به سوال من پاسخ دادید
    امکان داره نحوه پاک کردن یک فولدر را هم آموزش دهید . ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا بهبودی : یک شنبه 26 خرداد 1398 در 11:33 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    سرچ کنی هست خودم تا به حال در اکسس به این شکل کار نکرده بودم
    کد زیر رو استفاده کن
    CreateObject("Scripting.FileSystemObject").DeleteF  older "c:\myFolder"

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    ممنون از پاسخ شما استاد گرامی . درصورت امکان کد کپی کردن یک پوشه را هم بفرمائید ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا بهبودی : دوشنبه 27 خرداد 1398 در 09:48 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    سلام
    برنامه زیر رو دانلود کن
    در قسمت sample جستجو کن هر نمونه ا ی که بخواهی داره. ضمنا هر اسکریپتی خواستی میتونی در این برنامه بنویسی و حتی از اون فایل exe هم درست کنی
    https://drive.google.com/file/d/1D3e...ew?usp=sharing

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    ممنون از شما استاد بزرگوار برای پاسخگوئی
    ولی من آدرس فوق را که می زنم تصویر پیوست باز می شود و هیچ اتفاقی رخ نمی دهد لطفا راهنمائی فرمایید ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    گوشه بالای سمت راست همان صفحه مشکی علامت دانلود ( فلش به سمت پایین ) را کلیک کنید

    نکته: با توجه به محدودیت انتقال فایل شما هم می تونید فایلها تون رو در one drive یا google drive قرار دهید و اون رو به همین شکل share کنید و آدرس را به دوستانتون بدید. ( خداحافظی با ضمیمه فایل در ایمیل)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    استاد عزیز اگر اسکریپتی نوشتم چگونه باید از ان در برنامه خودم استفاده کنم ؟ ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    در رویداد دکمه کد زیر را کپی کن.
    فایل تکست با نام a در درایو E حذف میشود
    Private Sub Command0_Click()
    Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    objFSO.DeleteFile ("E:\a.txt")
    MsgBox "was deleted"
    End Sub




  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    دوست و استاد عزیز
    از راهنمائی جنابعالی سپاسگزارم ،در صورت امکان کد کپی کردن یک فولدر را هم اعلام فرمائید . ممنون

  14. #14

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    سلام این نمونه رو ببین

    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%B1-textbox

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام
    ممنون از پاسخگوئی شما ولی دوست عزیز لینکی که شما معرفی کردید تماما در خصوص کار با فایل است ولی سوال من در خصوص کپی کردن یک فولدر و پیست آن در جای دیگر می باشد. لطفا در صورت امکان اساتید راهنمائی فرمایند .

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    لطفا اساتید راهنمائی بفرمایند ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    اساتید محترم لطفا راهنمائی بفرمایید

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    Dim objFSO As Object
    Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    objFSO.copyFolder "c:\FolderName", "e:\\" ' true


  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    باسلام و احترام
    استاد گرامی از پاسخ جنابعالی کما تشکر را دارم . موضوع کاملا حل شد . ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    برنامه ای که خدمتتان معرفی کردم به قدری قدرتمند است که حتی می توانید با آن فایل نصب و بروزرسانی برنامه هم بسازید

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    ممنون از لطف جنابعالی
    ولی متاسفانه روش استفاده از آن را بلد نیستم . اگر فایل آموزشی و یا pdfدارد ممنون می شوم برای من ارسال بفرمائید .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    بنابر کاری که می خواهید انجام بدهید از نمونه کدها استفاده کنید. قطعا این کدها نمونه است و شما باید در آن تغییرات لازم را بدهید
    مثلا در کد زیر لیست درایوهای رایانه نشان داده میشه اما برای استفاده از اون باید ببیند دنبال چه هستید؟

    ' List All Disk Drives


    Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set colDrives = objFSO.Drives


    For Each objDrive In colDrives
    Wscript.Echo "Drive letter: " & objDrive.DriveLetter
    MsgBox objDrive.DriveLetter
    Next


  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    با سلام و احترام
    استاد گرامی لطفا درصورت امکان کد فشرده سازی یک فولدر را هم آموزش دهید . ممنون ( با winrar )

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: راهنمائی برای حذف فایل از درون برنامه اکسس

    Shell ("C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe a -ep1 D:\test.zip D:\TEST\*")


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1402, 00:07 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 23:06 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:45 عصر
  4. حرفه ای: اکسس وب و مشکل در نصب اکسس سرویس در شیرپوینت2010
    نوشته شده توسط aromega65 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 19:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •