نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

  1. #1

    کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

    با سلام و احترام
    میخواستم بدونم کد برنامه نویسی برای این کار چه هست؟؟
    به طور مثال که اگر شخصی با یوز کاربر بود نتونه ادیتی روی جدول و یا فرم ها بکنه فقط بتونه ببینه.
    و در کدام ایونت باید وارد شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

    ساده ترین راه استفاده از بخش ALLOW EDIT فزم در تب DATA ست

  3. #3

    نقل قول: کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    ساده ترین راه استفاده از بخش ALLOW EDIT فزم در تب DATA ست
    سلام
    ممنون اینو میدونم میخوام بعضی از یوزرها دسترسی داشته باشند و بتونند تغییر بدهند و بعضی فقط نگاه کنند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

    Private Sub Form_Load()
    Me.Form.AllowEdits = False
    End Sub

    البته در رویدادهای دیگه هم میتونی بنویسی ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: کد برنامه نویسی برای ادیت نکردن فرم یا جدول یا کوئری

    با سلام
    خوب دوست عزیز شما باید چند کار انجام بدید
    اول باید به افرادی که با برنامه کار میکنن سطح دسترسی بدین که کاربر هستن یا مدیر و یا ..

    بعد تو بخش لود فرم باید کد بنویسین که اگه سطح دسترسی کاربر بود نتونه ویرایش کنه
    مثال

    تو بخش جدول کاربران نام و پسورد بهشون میدی به فیلد به نام سطح دسترسی که من کاربر رو 1 دادم و مدیر رو 2



    Private Sub Form_Load()



    If Me.txtlevel = 2 Then

    Me.Form.AllowEdits = False

    Else

    Me.Form.AllowEdits = True

    End if


    End Sub

    امیدوارم متوجه شده باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1397, 11:22 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1394, 10:15 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1394, 16:59 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 02:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •