نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

  1. #1

    کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    با سلام و احترام
    میخواستم بدونم چطوری تو کوئری میتونم راست متن فارسی از راست به چپ باشه و یا center
    و این که چطوری کپشن کوئری و جدول رو فارسی بکنم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    سلام
    مطابق تصاویر زیر در حالت طراحی جدول یا کوئری کلمه دلخواه را بنویس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (37.4 کیلوبایت, 66 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (28.1 کیلوبایت, 64 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام
    مطابق تصاویر زیر در حالت طراحی جدول یا کوئری کلمه دلخواه را بنویس
    منظورم این بود و چرا اینکه وقتی یک کوئری در اکسس باز میشه وسط چین کردن کار نمیکنه
    2323.png2332.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    راست چین شدن تبها و منوها اکسس مطابق با نسخه ویندوز است. یادم هست در نسخه های ویندوز عربی می شد این کار را کرد.
    البته شما می تونید به راحتی این کار را با سابفرم دیتاشیت انجام بدهید و هر فرمتی را که می خواهید روی فیلدها تون اعمال کنید.
    اصولا در محصولی که قراره به شکل برنامه ارائه بشه نمایش جدول و کوئری چندان جذابیتی نداره.

  5. #5

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    راست چین شدن تبها و منوها اکسس مطابق با نسخه ویندوز است. یادم هست در نسخه های ویندوز عربی می شد این کار را کرد.
    البته شما می تونید به راحتی این کار را با سابفرم دیتاشیت انجام بدهید و هر فرمتی را که می خواهید روی فیلدها تون اعمال کنید.
    اصولا در محصولی که قراره به شکل برنامه ارائه بشه نمایش جدول و کوئری چندان جذابیتی نداره.
    مرسی
    فقط یک سوال تو ساب فرم که الان دارم و این شکلی هست اون سمت چپ که ستون آخر توضیحات هست اون ستون های دیگه رو نمیشه یکاری کرد که نشون نده ؟؟

    2.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    خاصیت visible هر کدام یک از کنترل ها را که به به no تغییر بدهید مخفی می شود. ضمن می توانید نوع فونت و ... را به دلخواه تغییر بدهید.
    توجه کنید برای نمایش راست به چپ دیتاشیت در فرم خاصیت right to left فرم را به yes تغییر بدهید

  7. #7

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    خاصیت visible هر کدام یک از کنترل ها را که به به no تغییر بدهید مخفی می شود. ضمن می توانید نوع فونت و ... را به دلخواه تغییر بدهید.
    توجه کنید برای نمایش راست به چپ دیتاشیت در فرم خاصیت right to left فرم را به yes تغییر بدهید
    سلام مجدد
    منظورم ستون توضیحات نیست که مخفی کنم ستون های کناری که بنظرم اضافی هستن و scoroll بار هم تا اونجا میره رو میخوام مخفی کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    مخفی کردن شیت+ مخفی کردن ستون+تغییر لیبل ستون+ ترتیب ستون+ تغییر اندازه
    Me.Form.DatasheetGridlinesBehavior = 1


    Me.a.ColumnHidden = True


    Me.c.ColumnOrder = 1
    Me.d.ColumnOrder = 2


    Me.d.ColumnWidth = 3000
    Me.c.ColumnWidth = 1000


    Me.d.Properties("datasheetcaption") = "parsa"




    کد رو در قسمت انلود فرم بگذار
    a b c اسم فیلدهای شماست که باید تغییر بدهید

    کارهای دیگری هم می تونید انجام بدهید. از لینک زیر کمک بگیرید

    https://vb123.com/you-can-do-that-with-datasheets/

  9. #9

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    مخفی کردن شیت+ مخفی کردن ستون+تغییر لیبل ستون+ ترتیب ستون+ تغییر اندازه
    Me.Form.DatasheetGridlinesBehavior = 1


    Me.a.ColumnHidden = True


    Me.c.ColumnOrder = 1
    Me.d.ColumnOrder = 2


    Me.d.ColumnWidth = 3000
    Me.c.ColumnWidth = 1000


    Me.d.Properties("datasheetcaption") = "parsa"




    کد رو در قسمت انلود فرم بگذار
    a b c اسم فیلدهای شماست که باید تغییر بدهید

    کارهای دیگری هم می تونید انجام بدهید. از لینک زیر کمک بگیرید

    https://vb123.com/you-can-do-that-with-datasheets/
    با سلام

    من دو تا فرم را در دو قسمت نرم افزارم زدم که باز بشن تو یک کدوم نمی خوام که یک ستون رو نشون بده الان باید Me.a.ColumnHidden = True رو بزنم؟؟ و تو کدوم رویداد باید باشه؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    با سلام

    من دو تا فرم را در دو قسمت نرم افزارم زدم که باز بشن تو یک کدوم نمی خوام که یک ستون رو نشون بده الان باید Me.a.ColumnHidden = True رو بزنم؟؟ و تو کدوم رویداد باید باشه؟؟
    این کدها را در رویداد onLoad قرار بده
    اسم هرفیلدی که میخواهی مخفی بشه با a جایگزین کن

  11. #11

    نقل قول: کپشن فارسی و راست چین کردن متن ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    این کدها را در رویداد onLoad قرار بده
    اسم هرفیلدی که میخواهی مخفی بشه با a جایگزین کن
    میزنم جواب نمیده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. تنظیمات Regional & languages ویندوز فارسی مانند شکل زیر است caption برنامه فارسی باشد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 12:37 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 11:51 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •