نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای dispose در entity framework

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    خطای dispose در entity framework

    با سلام

    من در entity framework با خطای زیر مواجه میشم - دلیل بروز این خطا چیه؟ و چطور باید برطرفش کنم؟ البته من دو تا context یکسان که برای دو دیتابیس مختلف هست.

    The ObjectContext instance has been disposed and can no longer be used for operations that require a connection


    اینم کدمه:
    private int MoveWorkFlowInstanceForObject(string objectId)        {
    List<WORKFLOWINSTANCE> objectWorkFlowInstance = GetWorkFlowInstanceForObject(objectId);
    int resultCode = 0;
    if (resultCode != 0)
    {
    return resultCode;
    }
    using (var Real = new DBModelReal())
    {
    using (var Test = new DBModelTest())
    {
    foreach (WORKFLOWINSTANCE oneWorkFlowInstance in objectWorkFlowInstance.ToList())
    {
    try
    {
    if (!Test.WORKFLOWINSTANCEs.Any(c => c.ID == oneWorkFlowInstance.ID))
    {
    Test.WORKFLOWINSTANCEs.Add(oneWorkFlowInstance);
    Test.SaveChanges();
    }
    foreach (WORKFLOWACTIVITYINSTANCE oneWorkFlowActivityInstance in oneWorkFlowInstance.WORKFLOWACTIVITYINSTANCEs.ToLi st())
    {
    var copyWorkFlowActivityInstance = (WORKFLOWACTIVITYINSTANCE)Real.Entry(oneWorkFlowAc tivityInstance).CurrentValues.ToObject();
    if (!Test.WORKFLOWACTIVITYINSTANCEs.Any(c => c.ID == copyWorkFlowActivityInstance.ID))
    {
    Test.WORKFLOWACTIVITYINSTANCEs.Add(copyWorkFlowAct ivityInstance);
    Test.SaveChanges();
    }
    foreach (WORKFLOWINSTANCEWORKITEM oneWorkFlowInstanceWorkItem in oneWorkFlowActivityInstance.WORKFLOWINSTANCEWORKIT EMs.ToList())
    {
    if (oneWorkFlowInstanceWorkItem.WORKFLOWINSTANCEWORKI TEM2 != null)
    {
    var copyWorkFlowInstanceWorkItem = (WORKFLOWINSTANCEWORKITEM)Real.Entry(oneWorkFlowIn stanceWorkItem.WORKFLOWINSTANCEWORKITEM2).CurrentV alues.ToObject();
    if (!Test.WORKFLOWINSTANCEWORKITEMs.Any(c => c.ID == copyWorkFlowInstanceWorkItem.ID))
    {
    Test.WORKFLOWINSTANCEWORKITEMs.Add(copyWorkFlowIns tanceWorkItem);
    Test.SaveChanges();
    }
    }
    else if (oneWorkFlowInstanceWorkItem.WORKFLOWINSTANCEWORKI TEM1.Count > 0)
    {
    var copyWorkFlowInstanceWorkItem = (WORKFLOWINSTANCEWORKITEM)Real.Entry(oneWorkFlowIn stanceWorkItem).CurrentValues.ToObject();
    if (!Test.WORKFLOWINSTANCEWORKITEMs.Any(c => c.ID == copyWorkFlowInstanceWorkItem.ID))
    {
    Test.WORKFLOWINSTANCEWORKITEMs.Add(copyWorkFlowIns tanceWorkItem);
    Test.SaveChanges();
    }
    }
    }
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    statusStrip1.BackColor = Color.Red;
    toolStripStatusLabel1.Text = GetWorkFlowErrorMessage(701, objectId);
    }
    }
    }
    }
    return resultCode;
    }



    توی این قسمت خطا رو بهم میده:

    foreach (WORKFLOWACTIVITYINSTANCE oneWorkFlowActivityInstance in oneWorkFlowInstance.WORKFLOWACTIVITYINSTANCEs.ToLi  st())


    ممنون میشم دوستان کمک کنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: خطای

    ترجمه خطای زیر این است
    نمونه کانتکست دیسپوز شده است و دیگر نمی تواند برای عملیات مورد نیاز برای اتصال استفاده شود
    یک ابجکت جدید تعریف کنید ودر برنامه استفاده کنید (کانتکست را new کنید)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: خطای

    دوست عزیز این کار رو کردم ولی باز همون خطا رو داد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: خطای

    دوستان دیگه لطفا کمک کنند.

تاپیک های مشابه

  1. ارور در ارتباط چند به چند در entity framework
    نوشته شده توسط dj-mohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1393, 10:23 صبح
  2. تفاوت entity framework ، linq to entity و Entity Framework Code First
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 10:43 صبح
  3. تفاوت entity framework با linq to entity
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1393, 08:48 صبح
  4. entity framework
    نوشته شده توسط elahe.9817 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •