نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql

  1. #1

    دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql

    با سلام. دوستان میخام 10 ردیف اخر اس کیو ال را انتخاب کنم بر خلاف دستور Top که ردیف های اول را انتخاب می کنه. راه حل ساده به نظرتون میرسه
    دوم اینکه توی ایندکس گذاری ستون های دیتا بیس . فقط در اس کیو ال نیاز به تغیر هست و یا در کد نویسی در باکس جستجوی سی شارپ هم کد ها تغیری پیدا می کنه یا خیر؟
    وایا ایندکس گذاری مشکلاتی به همراه دارد یا خیر(مثلا ایندکس گذاری برای 5 ستون)زیادشو میدونم مشکل داره

  2. #2

    نقل قول: دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql

    در قسمت Top که 10 رو دادید در قسمت آخر کوئری بگید
    ORDER BY ID DESC
    باعث میشه ده رکورد آخر اول نشان بده

  3. #3

    نقل قول: دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    در قسمت Top که 10 رو دادید در قسمت آخر کوئری بگید
    ORDER BY ID DESC
    باعث میشه ده رکورد آخر اول نشان بده
    ------
    ممنون فقط میخام از کم به زیاد نشون بده در دیتا گریدم. کدی هست به همین کد شما اضافه کنم یا باید روی دیتا گریدم تنظیم کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql

    شما میتوند با انجام یک Select تو در تو این کار رو انجام بدید و یا در زمان نمایش در گرید این کار رو بکنید. اما در SQL:


    SELECT c.* FROM (
    SELECT TOP(10)*
    FROM tblStudent
    ORDER BY fldID DESC
    ) c
    ORDER BY c.fldID ASC


    در حقیقت از نتیجه Select اول یک Select دیگه انجام دادم. در Select اول یک نام بهش تخصیص دادم (c) که در Select دوم بتونم به فیلدها دسترسی داشته باشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: دستوری برای انتخاب 10 ردیف اخر sql


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1392, 05:57 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •