نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در مورد بستن پنجره پیغام سفارشی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    راهنمایی در مورد بستن پنجره پیغام سفارشی

    سلام
    میخوام یه پنجره داشته باشم با سه دکمه که هر کدوم رو فشار بدیم پنجره بسته بشه.ولی با کد زیر فقط دکمه ای که نتیجه MrOk براش تعریف کردم پنجره رو می بنده.دو دکمه دیگه رو باید دو بار فشار بدم(نمی دونم چون Default هست یا چون نتیجه MrOk براش تعریف کردم؟)
    function ErrorMsg(ACaption, APrompt: string):TModalResult;
    var
    Form: TForm;
    MyLabel: TLabel;
    begin
    Form := TForm.Create(Application);
    with Form do
    try
    BorderStyle := bsDialog;
    Caption := ' '+ACaption;
    Width :=205 ;
    Height := 130;
    Position := poScreenCenter;
    Font.Name := 'Tahoma';
    Font.Size:=11;
    MyLabel:= TLabel.Create(Form);
    with MyLabel do //Prompt!
    begin
    Parent := Form;
    Caption := APrompt;
    AutoSize:=False;
    SetBounds(10,10, 175,50);
    WordWrap := True;
    BidiMode:=bdRightToLeft;
    end;
    with TButton.Create(Form) do
    begin
    Parent := Form;
    Caption := 'Ok';
    ModalResult := mrOk;
    SetBounds(15,50,50,30);
    end;
    with TButton.Create(Form) do
    begin
    Parent := Form;
    Caption := 'Cancel';
    ModalResult := mrCancel;
    SetBounds(70,50, 50,30);
    end;
    with TButton.Create(Form) do
    begin
    Parent := Form;
    Caption := 'No';
    SetBounds(125,50, 50,30);
    ModalResult := mrNo;
    end;
    SetForeGroundWindow(Form.Handle);
    if ShowModal = mrOk then
    Result:=mrOk
    Else if ShowModal = mrNo then
    Result:=mrNo
    else
    Result:=mrCancel;
    finally
    Form.Free;
    end;
    end;
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Errormsg('','فايل يافت نشد!');
    Application.Terminate;
    end;


    چند تا سوال دارم (غیر از سوال داخل پرانتز بالا!):
    1.چطور همه دکمه ها پنجره رو ببندند
    2.من به این نتیجه رسیدم که تعیین Default برای دکمه هایی که بعد تعریف می کنم بیفایده است.این مساله درسته؟
    3.آیا می تونم برای دکمه ها کد هم بذارم؟
    مثلا چیزی مثل این رو به onClick دکمه انتساب بدم؟
      procedure Click(Sender: TObject);
    begin
    TForm(TButton(Sender).Parent).Close;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : یک شنبه 26 خرداد 1398 در 09:55 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: راهنمایی در مورد بستن پنجره پیغام سفارشی

    سلام
    یه کم به کدنویسی خود دلفی توجه کردم کد رو اینطور تغییردادم.بهتر شد(با یک کلیک بسته میشه)
          ShowModal;
    if Form.ModalResult = mrOk then
    Result:=mrOk
    Else if Form.ModalResult= mrNo then
    Result:=mrNo
    else
    Result:=mrCancel;


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: راهنمایی - درج پیغام در تلگرام
    نوشته شده توسط fatemefa در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1395, 21:26 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 10:14 صبح
  3. سوال: راهنمایی در مورد یک پیغام خطا هنگام ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 00:20 صبح
  4. سوال: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند
    نوشته شده توسط mori_1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 13:14 عصر
  5. سوال: درمورد این پیغام خطا راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط RainyMonth2006 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 11:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •