نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در اتصال به دیتا بیس به اشتراک گذاشته شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70

    مشکل در اتصال به دیتا بیس به اشتراک گذاشته شده

    با سلام
    من یک برنامه با vb.net نوشته ام که می خواهم این برنامه را دریک محیط که 4 تا کامپیو تر دارد که با هم شبکه هستند نصب کنم .
    مشکل من اینجا است که setup برنامه را روی 4 کامپیو تر نصب می کنم و در کانکشن برنامه ام اسم آن کامپیو تری را داده ام که دیتا بیس من روی آن نصب است اما فقط همان کامپیو تر که دیتا بیس روی آن است می تواند اتصال بر قرار کند و دیگر کامپیو تر ها نمی توانند و error می دهند .
    حال خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که مشکل کجاست .
    با سپاس فراوان

  2. #2
    با چه Connection String ای می خواهید به دیتا بیس کانکت بشید.
    من فکر میکنم اگه در SQL Server یک یوزر تعریف کنید و در CS با اون کانکت بشید مشکلتون حل بشه. منظورم اینه که CS تون Trust نباشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70

    نوع connection string

    سلام متشکرم از توجه جنابعالی
    منظورتان از چه connection string را درک نمی کنم ممنون می شوم اگر توضیحتان را تکمیل کنید و مثال بزنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    بررسی کنید در مسیر ارتباطی بین کامپیوتر ها از فایروال استفاده شده است یا نه؟

  5. #5
    دوست من ، شما نباید به وسیله Windows authenticate به SQL Server متصل بشید. و برای این کار باید در CS تون حتما نام یوزر و کلمه عبور را ذکر کنید .
    Password= Password ;Persist Security Info=True;User ID= UserName ;Initial Catalog= DatabaseName ;Data Source= ServerName

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    با عرض سلام خدمت شما NanSHEKARI
    ضمن تشکر از شما
    احتراما به استحضار می رسانم که دستورات شما را اجرا کردم باز هم error می گیرد و متن خطا این است sqlserver وجود ندارد یا غیر قابل دسترسی است .
    ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید
    با سپساس

  7. #7

    Lightbulb

    من یک فایل رو که قبلا از همین جا dl بودم و الان ادرس اونو پیدا نکردم دوباره می زارم که طریقه نصب درست sql رو نشون می ده
    خیلی از اشکالات نتیجه بد نصب کردن SQL هست

    Imports System.Data.SqlClient
    Module All_FuncTions
    Function GetConnection(Optional ByVal SrvName As String = "MyServername", Optional ByVal DbName As String = "MYDatabaseName") As SqlConnection
    Dim cn As SqlConnection
    Dim conectionstring As String
    Try
    If conectionstring = "" Then
    conectionstring = "workstation id='" & SrvName & "';packet size=4096;integrated security=SSPI;data source='" & SrvName & "' ;persist security info=False;initial catalog= '" & DbName & "'"
    End If
    cn = New SqlConnection(conectionstring)
    cn.Open()
    GetConnection = cn
    'MsgBox("ارتباط با سرور برقرار شد")
    Catch
    MsgBox("ارتباط با سرور برقرار نشد")
    End Try
    End Function

    End Module

    اینم تکه کد آقای SARAMI در این پست
    https://barnamenevis.org/showth...t=55536&page=2
    فکر می کنم مشکلت حل بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    Security Center ویندوز را غیر فعال کنید مشکلتون حل میشه

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط forozeshfard
    با عرض سلام خدمت شما NanSHEKARI
    ضمن تشکر از شما
    احتراما به استحضار می رسانم که دستورات شما را اجرا کردم باز هم error می گیرد و متن خطا این است sqlserver وجود ندارد یا غیر قابل دسترسی است .
    ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید
    با سپساس
    با سلام
    من با دوستمون که فرموده بودن بسیاری از مشکلات نتیجه بد نصب SQL Server هست موافقم.
    در ضمن فرض رو هم بر این می گیرم که فایروال شما مانع وصل شدن به سرور نمی شه و همچنین شبکتون هم درست کار میکنه.
    کدی که من نوشته بودم Connection String هست که برای استفاده از اون باید به جای ServerName ، نام کامپیوتر سرور ، و به جای DatabaseName ، نام پایگاه داده ، و به جای UserName و Password هم نام کاربری و کلمه عبوری که در SQLServer ایجاد کردید و همچنین مجوز کار با جداول دیتابیستون رو بهش دادید رو قرار میدید.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    با عرض سلام و تشکر خدمت شما (NanShekari)
    متشکرم از راهنمایی کامل شما - خوشبختانه با راهنمایها یتان شما مشکلم حل شد .
    با سپاس
    فروزش فرد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    بر روی کلاینتها sqlserver cilent driver را نصب کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •