نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

  1. #1

    بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    سلام به دوستان عزیز .

    به عنوان مثال من فایلی دارم که حالا بسته به نوع اون از دیتابیس حدود 8 تا 16 تا متغیر دریافت میکنه ، حالا من احتیاج دارم که این متغیر ها مقایسه بشن بین هم دیگه و تک تک ،،، مثال ساده ترش اینطوریه که :
    <?php$a = 190 ;
    $b = 180 ;
    $c = 170 ;
    $d = 160 ;
    $e = 150 ;
    $f = 140 ;

    // خروجی

    /*
    * اولین : $a
    * دومین : $b
    * سومین : $c
    *
    */
    ?>

    حالا در این مثال ساده من میخوام ، تمام متغیر های a تا f بین هم دیگه مقایسه بشن و نهایتا از اولین و بزرگترین عددش تا آخرین و کوچک ترین عدد اون بررسی بشه .
    اگر همین یک موضوع رو به بنده توضیح بدید مشکلم حل میشه

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    سلام

    لطفا کمی بیشتر توضیح دهید. این مثلا 10 متغییر حاوی تنها عدد هستند و شما قصد دارید آنها را بصورت نزولی مرتب کنید؟ اگر این طور است کافیست مقادیر را در یک آرایه قرار دهید. سپس با دستور sort یا rsort آن را مرتب کنید.


    $array = [190, 180, 170, 160, 210];
    rsort($array);
    print_r($array);

  3. #3

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    لطفا کمی بیشتر توضیح دهید. این مثلا 10 متغییر حاوی تنها عدد هستند و شما قصد دارید آنها را بصورت نزولی مرتب کنید؟ اگر این طور است کافیست مقادیر را در یک آرایه قرار دهید. سپس با دستور sort یا rsort آن را مرتب کنید.


    $array = [190, 180, 170, 160, 210];
    rsort($array);
    print_r($array);
    تشکر از شما دوست عزیز .

    تمام این 20 متغیر عددی هستند ، اما بنده روش استفاده از آرایه ها به ذهنم رسیده بود اما یک مشکلی وجود داره .

    من میخوام این 20 متغیر رو جوری مرتب کنم که بتونم مثلا یک عمل شرطی بنویسم .

    مثال میزنم .

    مثلا میخوام بگم اگر متغیر $b بزرگتر از همه متغیر های دیگه بود ، بیام یک پیام اکو کنم که مثلا متغیر $b بزرگترین ( اولین هست ) مثلا متغیر $c دومین متغیر هست و متغیر سوم مثلا $a هست .

    دقیق تر بخوام بگم ، بعد اینکه فهمیدم کدوم ها بزرگتر هستند میخوام این مقادیر مرتب شده رو از طریق اعمال شرطی داخل دیتابیس بفرستم ...

  4. #4

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    اگر کدهای خود را قرار دهید راحت تر میشه راهنمایی کرد.

    شما می توانید نام متغییرها را به عنوان کلید در آرایه درج کنید. و بعد با arsort نزولی مرتب کنید به طوری که کلیدها حفظ شود.


    $array = array(
    'a'=>190,
    'b'=>180,
    'c'=>170,
    'd'=>160,
    'e'=>210);
    arsort($array);
    print_r($array);



    $biggestKey = key($array);

    echo $biggestKey;

    next($array);
    $nextKey = key($array);

    echo $nextKey;



    output:

    Array
    (
    [e] => 210
    [a] => 190
    [b] => 180
    [c] => 170
    [d] => 160
    )
    biggestKey: e
    nextKey: a

  5. #5

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    اگر کدهای خود را قرار دهید راحت تر میشه راهنمایی کرد.

    شما می توانید نام متغییرها را به عنوان کلید در آرایه درج کنید. و بعد با arsort نزولی مرتب کنید به طوری که کلیدها حفظ شود.


    $array = array(
    'a'=>190,
    'b'=>180,
    'c'=>170,
    'd'=>160,
    'e'=>210);
    arsort($array);
    print_r($array);



    $biggestKey = key($array);

    echo $biggestKey;

    next($array);
    $nextKey = key($array);

    echo $nextKey;



    output:

    Array
    (
    [e] => 210
    [a] => 190
    [b] => 180
    [c] => 170
    [d] => 160
    )
    biggestKey: e
    nextKey: a
    ایولا دقیقا همینطور چیزی میخواستم .
    و دقیقا هم کلید هارو لازم داشتم .

    تنها چیزی که باقی میمونه اینه که میخوام دقیقا مقدار Array رو هم داخل دیتابیس ذخیره کنم اما وقتی میزنم به جای اینکه دیتابیس به صورت :
    ( [e] => 210    [a] => 190    [b] => 180    [c] => 170    [d] => 160)


    نمایش داده بشه به این صورت نمایش داده میشه توی دیتابیس و اشتباه میشه :
    Array


    من میخوام تمام آرایه داخل دیتابیس ذخیره بشه دقیقا باید از چه کدی استفاده بکنم ؟

  6. #6

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    لطفا کوئری خود را بنویسید تا راهنمایی کنم.

    شما نمیتوانید آرایه را مستقیم در دیتابیس ذخیره کنید همان طور که متوجه شدید برنامه تلاش می کند آرایه را به رشته تبدیل کند. همانند وقتی که یک آرایه را با دستور echo نمایش میدهید و تنها عبارت Array نمایش داده می شود.

  7. #7

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    لطفا کوئری خود را بنویسید تا راهنمایی کنم.

    شما نمیتوانید آرایه را مستقیم در دیتابیس ذخیره کنید همان طور که متوجه شدید برنامه تلاش می کند آرایه را به رشته تبدیل کند. همانند وقتی که یک آرایه را با دستور echo نمایش میدهید و تنها عبارت Array نمایش داده می شود.
    منظورتونو فهیدم ...

    من میخواستم ی آرایه به این شکل رو ذخیره بکنم :
    Array ( [3] => 2001 [12] => 1979 [11] => 1965 [14] => 1958 [7] => 1949 [16] => 1922 [9] => 1891 [5] => 1099 )


    تصمیم گرفتم تک تک کلید ها و متغیر هارو بردارم و تیکه تیکه توی دیتابیس ذخیره بکنم . به این صورت مشکل اون آرایه هم حل میشه که مستقیم توی دیتابیس ذخیره نمیشه .

    از کمک شما هم خیلی خیلی ممنونم . فقط نمیدونم توی انجمن چطوری میشه تشکر کرد از ی کاربر یا بهش اعتبار داد بخاطر همین اینطوری میتونم ازتون تشکر کنم

  8. #8

    نقل قول: بررسی حدود 20 متغیر با هم و رتبه بندی آنها

    خواهش می کنم. فکر کنم این انجمن این قابلیت را نداره.

    میتوانید با استفاده از دستور serialize آرایه یا آبجکت خود را به رشته تبدیل کنید و در یک دیتابیس ذخیره کنید و با دستور unserialize بازش کنید. (البته تنها در حالتی از این روش استفاده کنید که قصد ندارید روی داده ذخیره شده در دیتابیس جستجو کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1397, 00:42 صبح
  2. سوال: پیاده سازی رکورد با طول متغیر در زبان سی و سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط cariboo در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 23:17 عصر
  3. سوال: بررسی وجود مقدار در یک متغیر
    نوشته شده توسط mzeus98 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1393, 13:26 عصر
  4. سوال: بررسی یه متغیر var
    نوشته شده توسط fool66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 02:08 صبح
  5. تغیر درکامپایلر سی++
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •