نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا در تابع اپدیت زیر با ارور مواجه می شوم

  1. #1

    چرا در تابع اپدیت زیر با ارور مواجه می شوم



    public function update(){
    global $database;


    $sql="UPDATE users SET";
    $sql.="username= '" . $database->escape_string($this->username) ."',";
    $sql.="password= '" . $database->escape_string($this->password) ."',";
    $sql.="first_name= '" . $database->escape_string($this->first_name) ."',";
    $sql.="last_name= '" . $database->escape_string($this->last_name) ."'";
    $sql.="where id=" . $database->escape_string($this->last_name);


    $database->queryi($sql);


    return (mysqli_affcted_rows($database->conection)==1) ? true : false;








    }



    have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '= 'example_username',password= 'sdfsdf',first_name= 'reza',last_name= 'williams'' at line 1

  2. #2

    نقل قول: چرا در تابع اپدیت زیر با ارور مواجه می شوم

    سلام

    باید پارامترها را با فاصله جدا کنید. یک بار echo $sql; را اجرا کنید متوجه اشتباه خودتان می شوید. مثلا SETusername سر هم نوشته شده است. باید بصورت SET username باشد. همینطور قبل where فاصله بدهید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 01:27 صبح
  2. حرفه ای: درست کردن منو با زیر گروه ها و زیر شاخه ها به صورت بی نهایت
    نوشته شده توسط M.KH-SH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 09:57 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده از دوسایت زیر جهت کمک در طراحی وب سایت ها
    نوشته شده توسط Taimaz_222 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 17:34 عصر
  4. سوال: زیر آیتمهای منو در Google chrome زیر banner سایت قرار میگیره
    نوشته شده توسط majid784 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 18:07 عصر
  5. از این سایت بازید نمایید و در مورد بکارگیری ajax , jquery که تو سایت بکار بردم نظر بدید
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 02:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •