نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استایل های ckeditor

  1. #1

    استایل های ckeditor

    سلام

    در ckeditor وقتی به یک عنصر استایلی میدیم اون استایل inline ذخیره میشه .
    آیا راهی هست که این استایل ها در یک فایل css جدا ذخیره بشن؟

    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: استایل های ckeditor


  3. #3

    نقل قول: استایل های ckeditor

    بسیار ممنون و مرسی

    اما من میخام استایلهایی که کاربر موقع ورود اطلاعات به قسمتهای مختلف متن اعمال میکنه رو تو یه فایل جداگانه Css داشته باشم ؟اصلا اینکار شدنی هست ؟

    مثلا این محتوای یه ckeditor هست ، فرضا تگ h1 ، بک گراند سبز رو گرفته :

    "<h1><span style=\"background-color:#27ae60\">رررر</span></h1>\r\n"


    حالا قسمت
    background-color:#27ae60 به یک فایل css منتقل بشه .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش اطلاعات ذخیره شده توسط ckeditor در خود ckeditor
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1393, 15:22 عصر
  2. ارور در فایل ckeditor.js گرفته شده از سایت ckeditor
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 20:30 عصر
  3. دسترسی به متن Ckeditor از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 18:25 عصر
  4. حرفه ای: گرفتن کد html ی که ckEditor تولید می کند در client Side و فرستادن با $.ajax{}
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 14:34 عصر
  5. سوال: خطا در ذخیره اطلاعات از ckeditor
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1391, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •